Setari Cookie-uri

Astrologie: Cadouri potrivite in functie de zodie

Afla ce cadouri se potrivesc fiecarei zodii in parte!

Un articol de Vladimir

Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut in stele by night. Peste cu ascendent in Varsator si Marte in Berbec. Pentru a-mi pastra apretul jobului de zi aleg sa va citesc viitorul sub protectia colantilor de super-erou.

---------

Goana dupa cadourile de Craciun e in toi! Timpul zboara, zilele trec de parca nici n-au fost. Ce te faci daca vrei sa surprinzi frumos un om drag pe care nu-l cunosti de prea mult timp si nu ai idee ce l-ar bucura? Zodia iti poate fi ghid in alegerea cadoului perfect.

Cadourile potrivite pentru fiecare zodie in parte

cadouri in functie de zodie Foto: Guschenkova, Shutterstock

Berbec

Foarte activi, ii vor incanta cadourile care presupun miscare, aventura, intreceri, autodepasire. Un abonament la sala, un echipament nou pentru sportul preferat (mizeaza pe rosu, culoarea preferata), bilete la maraton sau vreun alt concurs care le-ar solicita spiritul competitiv, jocuri pentru computer, iata cateva idei cu care mergi la sigur.

Citește și:

Taur

Daca prietenul caruia vrei sa-i faci un dar special de Craciun e Taur, bugetul tau e in pericol, pentru ca acesti nativi apreciaza obiectele luxoase, de calitate, nu pe cele de duzina. Un vin de colectie, o zi de rasfat all inclusive intr-un centru SPA, bijuterii, un obiect de imbracaminte unicat pot impresiona un Taur.

Gemeni

Latura intelectuala este dominanta pentru Gemeni, prin urmare vor aprecia cadourile care le stimuleaza mintea si le solicita inteligenta sau le permit sa-si puna in valoarea pasiunile pragmatice, precum lectura - un e-book, un set de carti scrise de autorii preferati sau o carte in editie limitata. Sunt pasionati si de moda, asa ca un accesoriu ales cu bun gust ii va bucura.

Rac

Se stie cat sunt Racii de atasati de familie. |Prin urmare, daca-i oferi unui Rac ceva folositor pentru locuinta sau un joc pentru toata familia, ca sa petreaca mai mult timp relaxant cu cei dragi, il faci fericit. O alta varianta cu care mergi la sigur sunt darurile cu incarcatura sentimentala: un album foto, flori, o bijuterie-simbol.

Citește și:

Leu

Ii place sa iasa in evidenta si este cea mai extravaganta zodie, asa ca ai nevoie pentru el de un cadou original. Un tricou personalizat s-ar putea sa-l incante sau un articol de imbracaminte in tendinte, care sa nu-l lase sa treaca neobservat, un ceas sau vreo bijuterie eleganta, care sa-ti ia ochii – chiar si un pandantiv cu un Leu, pentru ca se mandreste cu zodia lui.

Fecioara

Persoanele nascute in aceasta zodie pun mare pret pe sanatate, asadar unui nativ Fecioara i-ai putea face un cadou util si benefic in acelasi timp, precum un abonament la sala de sport sau la piscina, o programare la nutritionist, un masaj. Sau o excursie, chiar daca doar de dimineata pana seara, pentru ca Fecioarele sunt pasionate de calatorii.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc