Setari Cookie-uri

Astrologie: Cadouri potrivite in functie de zodie

Afla ce cadouri se potrivesc fiecarei zodii in parte!

Balanta

O petrecere-surpriza alaturi de oamenii dragi poate impresiona o Balanta in cel mai placut mod, cu conditia sa fie organizata impecabil. Nu gresesti nici daca-i oferi dulciuri fine, haine elegante, de ocazie, un CD original sau, mai bine, un bilet la concertul cantaretului preferat, fiindca adora muzica! Florile ocupa si ele un loc special in topul preferintelor unei Balante.

Scorpion

Latura sentimentala domina Scorpionii si-i face sa se bucure de orice lucru pe care il oferi din toata inima. Sigur ii vei atinge coarda sensibila cu o intalnire intima la un restaurant bun, daca sunteti iubiti. Femeilor Scorpion le place rasfatul, asadar parfumurile, lotiunile de corp si bijuteriile pe care sa le poarte in momente speciale vor fi apreciate.

Sagetator

Acest nativ e mereu activ si pe fuga, asa ca-i poti lua un ceas ori vreun accesoriu util in calatoriile lungi si dese pe care le face. Daca sunteti destul de apropiati incat sa-i dai... papucii, poti incerca o pereche de... ghete. Neaparat comode, fiindca-i place la nebunie sa se imbrace lejer! Un abonament la revista preferata sau o lectie de calarie vor lasa Sagetatorul cu zambetul pe buze.

Citește și:

Capricorn

Cu lucruri practice nu dai gres: o sticla de vin, un ceas de birou, o rama foto, o trusa de machiaj, un parfum. Iubeste antichitatile, asadar daca faci rost de bijuterii sau alte obiecte vintage, precum un radio sau un fier de calcat vechi, de pe vremea bunicii, orice Capricorn autentic va cadea in admiratie!

Varsator

Ii pasioneaza tehnologia si vor sa fie mereu in pas cu noutatile. Daca-ti permite bugetul, i-ai o tastatura de ultima generatie, un aparat electrocasnic bun la toate, un laptop de buzunar, vreun gadget pe care si-l doreste. Ca sa scapi mai ieftin, nu uita ca Varsatorii sunt pasionati de cristale. Un pandantiv delicat e o idee buna.

Pesti

Tot ce tine de spiritualitate si de arta da gata nativii din zodia Pesti. O carte despre religie si misticism, un curs de yoga, un tablou, dar si alte lucruri care predispus la meditatie (uleiuri parfumate, lumanari de decor), ii incanta cu siguranta. Un halat calduros de baie sau o pijama pufoasa sunt si ele apreciate de acesti nativi care petrec ore in sir in cada plina cu apa fierbinte.

Citește și:

Foto prima pagina: Evgeny Karandaev, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc