Setari Cookie-uri

Astrologie: Limbajul trupului pentru fiecare zodie

Limbajul trupului te defineste in functie de zodia ta!

Unii dintre noi nu-si pot ascunde nicio clipa suferinta, furia, bucuria, atractia sau antipatia fata de cineva, pentru ca mimica fetei ii tradeaza instant, la fel si gesturile involuntare. Limbajul trupului e mai mult sau mai putin expresiv si in functie de zodia din care faci parte.

Limbajul trupului in functie de zodia ta

limbajul trupului zodii Foto: iconogenic, Shutterstock

Berbec

Cand ai calcat pe coada un berbec, privirea lui iti spune mai mult decat o mie de cutite. Pardon, cuvinte. Foarte pasional, ii e imposibil sa ascunda cand trece printr-o stare sau alta: da ochii peste cap, isi musca buzele, da cu pumnul in masa... In conversatiile de zi cu zi gesticuleaza mult, chiar obositor.

Taur

N-ai nevoie de multe vorbe ca sa-ti dai seama ca ai trezit interesul unui nativ din Taur, gesturile il tradeaza imediat. Te priveste fix in ochi cand vorbiti, fara sa-si desprinda privirea, de parca si-a pus in gand sa te hipnotizeze? E clar, l-ai cucerit.

Citește și:

Gemeni

Daca-i pui rabdarea la incercare unui Geaman cu discutii inutile sau il lasi sa astepte mult si degeaba, nu poate sta locului si-ti transmite prin fiecare gest ca nu se simte in largul lui sau ca-l plictisesti, dupa caz. Nu se desprinde de tine in public, te atinge in treacat cand vorbiti? Cu siguranta i-ai captat interesul.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc