Un articol de Vladimir

Limbajul trupului: semne ca EL te place cu adevarat

Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut in stele by night. Peste cu ascendent in Varsator si Marte in Berbec. Pentru a-mi pastra apretul jobului de zi aleg sa va citesc viitorul sub protectia colantilor de super-erou.

---------

Unii dintre noi nu-si pot ascunde nicio clipa suferinta, furia, bucuria, atractia sau antipatia fata de cineva, pentru ca mimica fetei ii tradeaza instant, la fel si gesturile involuntare. Limbajul trupului e mai mult sau mai putin expresiv si in functie de zodia din care faci parte.

Limbajul trupului in functie de zodia ta

limbajul trupului zodiiFoto: iconogenic, Shutterstock

Berbec

Cand ai calcat pe coada un berbec, privirea lui iti spune mai mult decat o mie de cutite. Pardon, cuvinte. Foarte pasional, ii e imposibil sa ascunda cand trece printr-o stare sau alta: da ochii peste cap, isi musca buzele, da cu pumnul in masa... In conversatiile de zi cu zi gesticuleaza mult, chiar obositor.

Taur

N-ai nevoie de multe vorbe ca sa-ti dai seama ca ai trezit interesul unui nativ din Taur, gesturile il tradeaza imediat. Te priveste fix in ochi cand vorbiti, fara sa-si desprinda privirea, de parca si-a pus in gand sa te hipnotizeze? E clar, l-ai cucerit.

Gemeni

Daca-i pui rabdarea la incercare unui Geaman cu discutii inutile sau il lasi sa astepte mult si degeaba, nu poate sta locului si-ti transmite prin fiecare gest ca nu se simte in largul lui sau ca-l plictisesti, dupa caz. Nu se desprinde de tine in public, te atinge in treacat cand vorbiti? Cu siguranta i-ai captat interesul.

Limbajul trupului in dragoste

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: