Setari Cookie-uri

Astrologie: Limbajul trupului pentru fiecare zodie

Limbajul trupului te defineste in functie de zodia ta!

Rac

Gesturile care exprima grija sunt rezervate persoanelor dragi, Racii fiind mamosi de felul lor, in sanul familiei sau in public. Pe de alta parte, Racul poate parea trist si pierdut fara vreun motiv, asa ca nu te lua intotdeauna dupa ceea ce transmite privirea acestui semn de apa, mereu prins in valtoarea amintirilor.

Leu

Foarte expansivi, dau impresia ca plac pe toata lumea, dar la fel de usor iti vei da seama daca nu suporta pe cineva. Ii incanta sa-si marcheze teritoriul cu ajutorul limbajului nonverbal, sa arate cine e seful. Femeile Leu au de obicei parul lung si-l flutura permanent pentru a-si afirma feminitatea.

Fecioara

Nu gesticuleaza mult, pentru ca nu le place deloc sa atraga atentia asupra lor, prefera sa treaca neobservate. De aceea, e aproape imposibil sa citesti sentimentele discretei Fecioare pe baza limbajului trupului. Nici cand o supara ceva nu o poti citi, nici cand o bucura. Trebuie sa ai rabdare sa-ti spuna ce simte.

Citește și:

Balanta

O Balanta indragostita va face tot felul de gesturi romantice, fara sa-i pese ce cred ceilalti, iar cand are inima franta, nu-si poate masca suferinta. Muzica e cea care trezeste limbajul trupului unei Balante, fie ca e intr-un loc unde-si permite sa danseze dezlantuit, fie ca o asculta la casti si bate ritmul dand din picioare..

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc