Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul japonez

Afla carui din cele 11 semne din zodiacul japonez apartii si ce spune asta despre personalitatea ta!

Soarele (21 martie – 29 aprilie)

Nativii din aceasta zodie care simbolizeaza perfectiunea stralucesc! Sunt puternici, ordonati, siguri pe ei si curajosi. Nimic nu te descurajeaza si mergi pana-n panzele albe ca sa-ti indeplinesti planurile. Norocul tine de obicei cu tine, poate si pentru ca in fiecare clipa gandesti pozitiv. Iubesti nebuneste, cu pasiune, dar gelozia dusa la extrem il poate sufoca si alunga pe cel drag.

Bambusul (30 aprilie – 4 iunie)

Aparent esti robusta si puternica, dar ai un punct sensibil: dependenta de dragostea celor din jur. Prea mare incredere in oameni iti aduce multe dezamagiri. Te adaptezi la schimbare si te ridici cu incapatanare dupa orice infrangere, dornica sa o iei de la capat si sa arati ca poti sa radiezi din nou! Provocarea cea mai mare pentru tine este sa rupi lanturile emotionale care-ti fura libertatea.

Citește și:

Bivolul (5 iunie – 6 iulie)

Pentru tine cea mai importanta e familia, fara de care nu-ti vezi rostul pe Pamant. Desi esti uneori agresiva si irascibila, urasti conflictele si cedezi prima, daca e cazul, ca sa readuci armonia in cuplu sau in relatia cu prietenii dragi. Esti foarte fidela, devotata si nu ierti tradarea. Muncesti ca sa obtii confortul pe care ti-l doresti si-ti respecti cu sfintenie promisiunile.

Floarea de lotus (7 iulie – 1 august)

Superba floare de lotus infrumuseteaza cele mai triste si mizere peisaje, asa cum si tu reusesti sa plutesti cu demnitate deasupra rautatii si nedreptatilor pe care le intalnesti in viata. Esti o fiinta visatoare, sincera, cu suflet curat. Iesi in evidenta din orice multime si mergi mai departe cu fruntea sus chiar si cand toti sunt impotriva ta. Nimic nu te mobilizeaza mai tare in viata decat dragostea, pentru care lupti pana-n panzele albe!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc