Astrologie: Zodiacul japonez

Astrologie: Zodiacul japonez

Afla carui din cele 11 semne din zodiacul japonez apartii si ce spune asta despre personalitatea ta!

Podul (2 august – 27 august)

Stabilitatea si responsabilitatea iti sunt trasaturi definitorii. Te exprimi cu o usurinta de invidiat, esti o fire extrovertita, foarte sociabila, mereu inconjurata de oameni, pe care ii ajuti cu inima deschisa de cate ori poti. Transmiti si altora din echilibrul care te caracterizeaza, de aceea ti-e usor sa mediezi conflicte si sa le stingi din fasa. In viata amoroasa riscul e sa ti se aprinda calcaiele usor, iar flacara sa nu dureze mult.

Piatra de gradina (28 august – 10 octombrie)

In cultura japoneza, piatra este simbolul trainiciei si totodata un foarte apreciat element de decor. Cei din preajma ta te admira, te apreciaza si te considera etalon. Aparent rece si distanta, increderea ta se castiga greu, dar apropiatii stiu ca se pot baza pe tine in orice situatie. In dragoste te caracterizeaza seriozitatea si stabilitatea. Visul tau e sa-ti gasesti sufletul pereche si sa nu te desparti de el pana la moarte.

Imparatul (11 octombrie – 18 noiembrie)

Lider innascut, stii sa te impui si sa te faci ascultata. Statul social si cel profesional sunt foarte importante pentru tine, iar daca ajungi intr-o functie de conducere, nimeni nu va indrazni sa iasa din cuvantul tau. Cand iubesti, esti foarte posesiva si l-ai inchide fara sa stai pe ganduri pe cel drag intr-o colivie. Nimic nu e mai important decat dorintele tale, iar egoismul de care dai dovada ii poate rani pe cei din jur.

Foto prima pagina: Bruce Rolff, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri