Setari Cookie-uri

Astrologie: Spiritul tau african in functie de data nasterii

Unul din primele horoscoape create vreodata are ca sursa de inspiratie viata de familie si pe cea a comunitatii. Afla ce simbol te reprezinta in zodiacul african.

Inteleptul (4 octombrie - 3 noiembrie)

Element specific: apa

Esti o persoana ganditoare, rationala, calma, asemenea elefantului care-ti simbolizeaza zodia. Iti place sa faci planuri in cele mai mici detalii. In relatiile de iubire de atasezi greu, dar esti fidela, nu concepi sa minti sau sa tradezi. Lipsa de spontaneitatate iti poate da o aparenta plictisitoare, dar tu ai o fire foarte profunda, care se cere descoperita.

Matusa (4 noiembrie - 3 decembrie)

Element specific: foc

Esti maleabila si blanda, prietenii mereu iti trec pragul cu placere. Uneori dezorientata si neajutorata precum un copil, ai mereu in preajma ta un protector, care-ti deschide drumuri si usi. Dintre toate simturile, gustul e cel mai sensibil, poate si de aceea esti o bucatareasa excelenta. Ai un spirit de sacrificiu foarte bine dezvoltat.

Belsugul (4 decembrie - 3 ianuarie)

Element specific: apa

Citește și:

Norocul nu te ocoleste, iar cand iti doresti ceva, de obicei obtii batand din palme. In special castigurile materiale nu intarzie sa apara, chiar daca nu intotdeauna te spetesti muncind pentru ele. Bogatia ta iti poate aduce invidii si dusmanii. Depasesti repede perioadele dificile, viata ta fiind caracterizata de bunastare si confort. Nu duci lipsa de calitati si esti constienta de ele.

Foto prima pagina: IVANCHINA ANNA, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc