Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum te defineste ziua nasterii

Descopera-ti vibratia personala in functie de ziua in care te-ai nascut!

Ziua nasterii 11

Trasaturi definitorii: intuitiv, idealist, intelept

Sensibil, receptiv la energiile din jur, dominat de latura spirituala, iti urmezi vocatia, esti ajutor si ghid pentru ceilalti. Pasionat de arta, de religie, de frumusete. Esti mereu cu capul in nori.

Ziua nasterii 12

Trasaturi definitorii: practic, activ, atractiv

Ai un magnetism aparte, esti o fire artistica, nu duci lipsa de pasiuni si sentimente tumultoase, ba chiar esti coplesit de ele. Ai o viata sociala intensa. Irascibil si instabil, iti schimbi starea de la o clipa la alta.

Ziua nasterii 13

Trasaturi definitorii: sensibil, disciplinat, conservator

Legi prietenii stranse si profunde, esti statornic in dragoste. Simtul practic te ajuta sa depasesti dificultatile vietii. Anxietatea te domina, uneori esti excesiv de suspicios, nu ai incredere in oameni.

Citește și:

Ziua nasterii 14

Trasaturi definitorii: indraznet, ingenios, inteligent

Te arunci de multe ori cu capul inainte si lupti cu ardoare ca sa-ti atingi scopurile. Foarte energic, dinamic, sportiv. Risti mult si iti lipseste echilibrul.

Ziua nasterii 15

Trasaturi definitorii: constiincios, de incredere, optimist

Foarte atasat de familie, de copii, esti un traditionalist convins. Te adaptezi usor in situatii neprevazute. Esti norocos, inveti fara efort. Defectele tale sunt sovaiala, nesiguranta.

Citeste si carti de numerologie de baza!

Ziua nasterii 16

Trasaturi definitorii: patrunzator, spiritual, atent la detalii

Destept si intuitiv, vezi cu usurinta mai departe de aparente. Foarte carismatic, nu duci lipsa de prieteni. Esti atras de misticism, profund religios, te pasioneaza natura umana. Uneori esti foarte critic si autosuficient.

Citește și:

Ziua nasterii 17

Trasaturi definitorii: original, diplomat, iubesti intens

Iesi in evidenta datorita ideilor tale bune, esti perseverent, iti propui obiective greu de atins si nu lasi treburile neterminate. Foarte bun organizator, poti fi uneori prea autoritar si impulsiv.

Ziua nasterii 18

Trasaturi definitorii: materialist, incapatanat, inflacarat

Foarte interesat de succesul personal si de validare din partea publicului. Lupti pentru dragoste indiferent de consecinte, te implici mult si nu ierti usor. Orgoliul excesiv si egoismul sunt defectele tale.

Urmareste si carti de numerologie!

Ziua nasterii 19

Trasaturi definitorii: nonconformist, fidel, rational

Foarte hotarat cand iti propui ceva, iti place sa fii in centrul atentiei si sa te faci remarcat. Te stresezi inutil din teama de a nu da gres. Foarte critic si dur cand esti dezamagit.

Citește și:

Ziua nasterii 20

Trasaturi definitorii: corect, prietenos, atent

Tactul, corectitudinea si capacitatea de organizare iti aduc succes in cariera. Dependent de atentie si dragoste, nu stai foarte bine la capitolul stima de sine si esti prea sensibil la critici.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc