Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum te defineste ziua nasterii

Descopera-ti vibratia personala in functie de ziua in care te-ai nascut!

Ziua nasterii 21

Trasaturi definitorii: cald, curios, sarmant

Te exprimi cu usurinta, ai o atitudine pozitiva, atractiva si nu prea se intampla sa fii singur. Vrei ca toti sa se muleze dupa cerintele tale si ai tendinta sa te impui. Uneori esti superficial si imatur.

Ziua nasterii 22

Trasaturi definitorii: intuitiv, orgolios, creativ

Esti indraznet, iti asumi riscuri, nu te temi de necunoscut si obtii ce iti doresti. Ta pasioneaza arta, psihologia, religia, dar si domeniile mai practice, precum arhitectura. Defectele tale sunt egoismul si incapatanarea.

Ziua nasterii 23

Trasaturi definitorii: dezinvolt, flexibil, perspicace

Te pricepi de minune la negocieri, legi cu usurinta relatii, esti inconjurat de prieteni, iar succesul iti surade mereu. Iti place sa inveti lucruri noi, iar constanta nu e punctul tau forte. Nu ai stare intr-un singur loc.

Citește și:

Ziua nasterii 24

Trasaturi definitorii: sensibil, empatic, emotiv

Ai o inima mare, iti place sa-i ajuti pe ceilalti, dar multi profita de bunavointa ta. In iubire esti darnic, mentii echilibrul si armonia. Suferi daca nu primesti destula atentie si esti excesiv de timid.

Ziua nasterii 25

Trasaturi definitorii: rational, critic, independent

Te bazezi mult pe logica, esti foarte analitic si cu toate astea nici intuitia nu te tradeaza. Poti fi un foarte bun detectiv. Lucrezi mai bine de unul singur si ai incredere in putini oameni. Uneori esti arogant.

Ziua nasterii 26

Trasaturi definitorii: original, curajos, realist

Ai incredere in tine, iti place sa te autodepasesti, sa detii controlul si sa organizezi totul in detaliu.
Stai bine cu finantele. In dragoste nu-ti exprimi fatis sentimentele, dar iubesti intens. Esti posesiv.

Citește și:

Ziua nasterii 27

Trasaturi definitorii: creativ, abilitati de lider, expresiv

Esti o inspiratie pentru cei din jur. Iti plac schimbarile si calatoriile. Nu intampini probleme cand vine vorba de a exprima ce simti, esti romantic, dar prea usor de ranit si dezamagit.

Ziua nasterii 28

Trasaturi definitorii: convingator, increzator, analitic

Putina lume are ambitia ta. Planifici totul in detaliu si reusesti tot ce-ti propui. Ai calitati incontestabile de lider, doar ca uneori esti excesiv de incapatanat si inflexibil. In relatii iti lipseste rabdarea.

Ziua nasterii 29

Trasaturi definitorii: intuitiv, modest, intelept

Foarte bun sfatuitor, poti vedea cu usurinta drumul cel bun mai ales cand e vorba de altii. Extrem de sensibil si credul, te lasi prea usor influentat de cei dragi. Uneori esti nesabuit si suferi intens.

Vezi si carti despre ce semnifica numerele.

Citește și:

Ziua nasterii 30

Trasaturi definitorii: entuziast, creativ, iubitor

Ai o fire incantatoare, esti expansiv, extrovertit, iubesti viata si oamenii. Esti si un foarte bun scriitor, ai succes in vanzari. Dezordinea e defectul tau, alaturi de mania de a controla fiecare detaliu.

Ziua nasterii 31

Trasaturi definitorii: familist, traditionalist, constiincios

Iti plac stabilitatea si echilibrul, pe care le gasesti mai ales in sanul familiei. La serviciu toti te stiu drept corect si disciplinat. Poti fi rigid uneori, iar in dragoste iti lipseste curajul de a face primul pas.

Foto prima pagina: Ruslan Grechka, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc