Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii februarie pentru toate zodiile

Afla ce suprize au pregatit astrele pentru fiecare zodie in luna iubirii!

Horoscop februarie Leu: apar sanse de noi colaborari profesionale

Nervozitatea excesiva din timpul zilei nu-ti da pace nici noaptea, cand nu te odihnesti bine pentru ca mii de ganduri te macina si nu te lasa sa adormi. Daca nu faci deja sport, e obligatoriu sa te-apuci. Consuma excesul de energie si te epuizeaza suficient incat sa dispara toate problemele cu somnul si cu nervii. Pe plan profesional poti primi sfaturi pretioase de la un vechi prieten si apar sanse de noi colaborari.

Horoscop Fecioara februarie: simti nevoia de atentie si o meriti

Micile crize de nervi cu care i-ai obisnuit pe toti se accentueaza luna asta, asa ca ar fi bine sa faci ceva si sa te controlezi ca sa nu pui lumea pe fuga. Simti nevoia de atentie si o meriti, dar e precaut s-o obtii prin metode mai pasnice, nu batand din picioare. Nu-ti risipi banii pe lucruri inutile si nu sta toate weekendurile ingropata in facturi, proiecte diverse si treburi gospodaresti!

Citește și:

Horoscop februarie Balanta: la serviciu toate vor merge bine

Mai putina vorbarie si mai multa actiune, de asta ai nevoie ca sa ajungi cu treburile la zi. Daca te simti sleita de puteri, de vina ar putea fi, pe langa agitatia infernala de luna asta, alimentatia dezorganizata. Nu sari peste mese, nu te infometa si nici nu face excese, altfel digestia si kilogramele in plus isi vor da de furca! La serviciu toate-s bune, colegii se simt bine in compania ta si seful e incantat ca te are in echipa!

Horoscop Scorpion februarie: sanatatea ti-e cam vulnerabila in perioada asta

Nu e momentul sa grabesti lucrurile nici pe plan personal, nici profesional. Lasa-le sa vina de la sine. Chiar daca n-ai stare, nu te enerva, incearca sa fii ingaduitoare si flexibila. Daca te agiti, stresul te poate impinge catre frigider, iar alimentatia in exces iti provoaca dureri de cap si de stomac. Nu neglija niciun simptom, fiindca sanatatea ti-e cam vulnerabila in perioada asta.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc