Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii februarie pentru toate zodiile

Afla ce suprize au pregatit astrele pentru fiecare zodie in luna iubirii!

Horoscop februarie Sagetator: e posibil sa intalnesti oameni de pe alte meleaguri

Simti ca vrei si poti sa le faci pe toate, dar ia-o mai usor! Daca ai crescut doza de bauturi alcoolice consumate seara pentru buna-dispozitie sau de energizante baute de-a lungul zilei pentru extraeficienta la serviciu, ti-ar prinde bine cateva zile de pauza, in care sa bei doar... apa. E posibil sa intalnesti oameni de pe alte meleaguri sau sa ai de-a face cu alte culturi, chiar daca nu pleci nici macar din oras.

Horoscop Capricorn februarie: in cuplu iti merge ca pe roate

Nu e pe gustul tau mersul la Biserica sau la clasele de yoga, dar ceva-ceva tot trebuie sa faci ca sa-ti recapeti linistea interioara. Citeste mai mult sau elibereaza-te prin miscare de energia negativa acumulata pe fond de stres! Daca sufletul e un pic tulburat, in schimb ai mintea limpede si iei decizii bune. In cuplu iti merge ca pe roate, cu conditia sa nu aduci in discutie problemele financiare fix acum!

Citește și:

Horoscop februarie Varsator: simti nevoia de o schimbare

Un pic de disciplina in rutina zilnica ti-ar prinde bine luna asta. Incearca sa te culci mai devreme, sa dormi mai mult, sa mananci dupa un program bine stabilit. Daca-ti trec pe la urechi zvonuri legate de cineva apropiat, nu crede si, mai ales, nu reactiona pana nu cercetezi. La locul de munca s-ar putea sa treci prin stari contradictorii, sa simti nevoia de o schimbare. Cantareste bine lucrurile inainte sa actionezi.

Horoscop februarie Pesti: cu sanatatea stai excelent de bine

Tie-ti merge struna cam pe toate planurile in februarie. Cu sanatatea esti pe val, chiar si afectiunile de care credeai ca nu mai scapi bat in retragere ca din senin. Cheltuiesti un pic mai mult decat ti-ai propus, dar ai nevoie si iti prinde bine un mic rasfat. Ai grija sa nu cazi prada excesului de zel, nu te oferi sa ajuti pe toata lumea, mai ales la serviciu, ca sa nu te supraaglomerezi.

Citește și:

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc