Setari Cookie-uri

Astrologie: 7 lucruri de invidiat la femeia Varsator

Femeia Varsator e un amalgam de calitati contradictorii si o prezenta mereu surprinzatoare.

E greu de ranit

Lasa impresia ca e rece, distanta, poate un pic aroganta. Pe de o parte pentru ca, desi adora compania oamenilor, n-o deranjeaza sa petreaca timp singura si sa se cunoasca mai bine, pe de alta, in spatele aparentei se ascunde o fire sensibila, dar care nu iese in lume fara armura. Prefera sa nu simta, sa nu aiba incredere din prima clipa, ca sa nu sufere, asa cum nu de putine ori i s-a intamplat de-a lungul vietii. Sigura pe ea, nu e geloasa si n-o vei vedea sunand de zece ori pe zi ori controland telefonul iubitului. Insa aceeasi libertate o pretinde in schimb.

Se implica trup si suflet

Unul din visurile ei este sa faca lumea un loc mai bun si nu-s doar vorbe-n vant, chiar e in stare sa-si sacrifice putinul timp liber ca sa participe la activitati de voluntariat, sa planteze pomi, sa mearga in vizita la azile de batrani sau sa caute stapan pentru animalutele abandonate. Nu da inapoi, gaseste solutii chiar si acolo unde toti ceilalti dau bir cu fugitii.

Citește și:

Nu te plictisesti cu ea

Si dupa multi ani petrecuti impreuna isi pastreaza misterul si te uimeste permanent. Uneori, se surprinde si pe ea insasi, atat de imprevizibila si de schimbatoare este. Rutina nu-si gaseste locul acolo unde este ea. Misterioasa si enigmatica, atrage cu usurinta barbatii si ii pastreaza aproape fara sa faca vreun efort special, pur si simplu datorita farmecului nativ.

Sursa foto: Udr Ovidiu / Photographer

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc