Setari Cookie-uri

Astrologie: Barbati buni de-o aventura in functie de zodie

Iata ce zodii de masculi te asteapta cu bratele deschise si cu o doza binemeritata de erotism si de rasfat.

Gemeni

Daca-ti doresti sa experimentezi, alege un Geaman. E acel barbat caruia ii place sa se joace, sa te uimeasca, sa faceti impreuna ce n-ai mai facut cu nimeni, de la pozitii noi, la locuri noi, accesorii noi. Nu sta pe ganduri cand iti propune ceva, stie ce face si sexul cu el e memorabil. Orice fantezie ai avea, alaturi de el o poti implini, ba chiar va fi mai mult decat incantat de orice initiativa de-a ta, desi le are pe-ale lui, cu carul. N-are stare, e mereu in miscare, asa ca daca-ti doresti o aventura de-o noapte (hai, doua, trei), alege-l fara sa clipesti!

Sagetator

Ii place prea mult viata ca sa fie subtil. Daca te vrea, te invita direct la el acasa. Si-ar fi pacat sa-l refuzi, daca esti singura si cu chef de nebunii. Este probabil amantul perfect, n-ai ce sa-ti doresti mai mult de la barbatul pe care-l primesti intre asternuturi ca sa te distrezi si sa te simti bine. E pasional, cuceritor, dragastos, fermecat de fiecare centimetru din corpul tau. Pentru ca se plictiseste repede, nu e facut pentru legaminte si casatorie, dar o aventura cu el iti va aduce fiori de placere. De fapt, sexul e slabiciunea lui. Mai bine se lasa picat cu ceara decat sa refuze o partida de amor cu o femeie frumoasa si disponibila. Una din cele mai bune alegeri daca vrei adrenalina in dormitor, fara complicatii in afara lui. In plus, daca prietenia cu beneficii dureaza mai mult de o noapte, ai ce face alaturi de el si in timpul liber, pentru ca e din fire foarte activ.

Citește și:

Foto prima pagina: sakkmesterke, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc