Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care iubesc din tot sufletul

Iata care sunt cele 5 zodii ale horoscopului care stiu sa iubeasca cu adevarat si o fac din tot sufletul.

Sagetator

Chiar daca Sagetatorul se numara printre zodiile independente, iubitoare de libertate, iubirea adevarata este pentru tine o modalitate de a cunoaste, de a evolua si de a intelege misterele universului. In plus, un Sagetator te va accepta neconditionat, fara a te judeca sau a te critica. Persoana iubita se simte acasa in bratele tale iubitoare, se simte protejata, se simta dorita, se simte admirata. Te bucura prezenta persoanei iubite si iti doresti sa o ai aproape pentru totdeauna. Ii intelegi nevoia de libertate si de spatiu si ai incredere in ea ca nu te va insela caci nu esti o persoana geloasa.

Pesti

Nativul Pesti este o zodie familista, calda, afectuoasa, sincera. Se indragosteste greu, nu inainte de a-si supune potentialul partener unor “probe”. Dar odata ce l-ai cucerit si i-ai demonstrat sinceritatea sentimentelor tale, asteapta-te sa ai parte de o iubire adevarata. Nativul Pesti ii ofera partenerului sau de viata sentimentul de siguranta, de incredere, dar si respect, tandrete, disponibilitatea de a asculta. Face tot timpul gesturi marunte de dragoste, dar semnificative, care denota cat de mult ii pasa de persoana iubita.

Citește și:

Foto prima pagina: DVARG, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc