Setari Cookie-uri

2017 - Anul lui Phoenix, Pasarea de Foc: Trezeste-ti puterea personala!

Cocosul de Foc aduce transformare interioara, dorinta de dreptate, imbunatatirea relatiilor de dragoste.

Chiar daca atat Maimuta, cat si Cocosul pun accentul asupra cuvantului “Eu”, spre deosebire de semnul care a avut un impact covarsitor in 2016, Cocosul are tendinta de a-si asuma responsabilitatea asupra intregului grup sau comunitate de care apartine.

Cocosul de Foc aduce transformare interioara, dorinta de dreptate, imbunatatirea relatiilor de dragoste

Nu de putine ori, anului Cocosului i se mai spune si Anul lui Phoenix (pasare legendara cu capacitati de autoincendiere si regenerare), mai ales atunci cand se au in vedere potentialul spiritual si evolutia personala, si nu latura materiala. 2017 este si despre transformarea interioara, care poate deveni provocatoare in 2017, dar tocmai in aceasta caracteristica consta frumusetea lui. In modul personal in care, avand in vedere circumstantele prezente, gasim modalitati pentru a ne dezvolta si a ne transforma, renascand in varianta noastra cea mai buna…

Citește și:

Fiind un an al Cocosului, 2017 se doreste a fi caracterizat de integritate si de apropiere fata de notiunea de “dreptate”. Nu este indicat sa renunti la un partener de afaceri sau de viata anul acesta. 2017 nu este despre a face schimbari mari la nivel personal, ci mai degraba despre a imbunatati relatiile si a le face sa functioneze. Relatiile profesionale sunt profitabile si ofera avantaje tuturor partilor implicate. Evita insa sa complici anumite situatii punand chiar totul sub semnul suspiciunii.

Elementul Yin al acestui an favorizeaza construirea si consolidarea relatiilor pe termen lung. Incearca asadar sa iti rezolvi neintelegerile si tensiunile care exista in relatia ta de dragoste, ai de partea ta energia benefica a planetelor.

In plus, caldura adusa de elementul Foc atrage atentia si asupra importantei familiei si a caminului in viata noastra. Apropierea de cei dragi este vitala pentru echilibrul nostru. In numele nostru, dar si al lor in buna parte, se canalizeaza munca si eforturile noastre din acest an. Nativii Cocos care sunt implicati in relatii stabile au parte de dragoste si fericire in vietile lor anul acesta.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea, aspectele sensibile ale unui an al Cocosului de Foc sunt reprezentate de rinichi, vezica si tractul urinar. Ar fi potrivit de aceea sa consumati apa din belsug pentru a elimina toxinele si a reduce cantitatea de sare din dieta.

De un an excelent vor avea parte nativii Dragon, Cocos, Sarpe, Bivol, in timp ce Sobolanul si Tigrul se bucura si ei de un an bun. Un an mixt, cu bune si rele deopotriva, este rezervat pentru zodiile Oaie, Mistret si Maimuta, in timp ce nativii Iepure, Cal si Caine se pot confrunta cu anumite probleme. Atata timp insa cat iti asculti puterea interioara, nu te arunci in riscuri inutile si iei cele mai bune decizii pentru tine si cei dragi, totul va fi cat se poate de bine.

Este timpul sa ne rezolvam conflictele interioare!

2017 are tendinta de a cadea in extreme, prin urmare nu te angaja in exagerari sau situatii stresante. Acest lucru se aplica si la nivel global unde se recomanda politici diplomate. In acest an, multe dintre tarile lumii sunt preocupate sa iti protejeze teritoriul, iar guvernele lumii, atunci cand nu mai exista nicio alta solutie, pot apela la amenintari. Mai mult, intr-un an in care patroneaza Cocosul, oamenii tind sa fie mai dogmatici, sustinandu-si opiniile pana in panzele albe. Pot aparea conflicte legate de religie, politica si chiar morala intr-un astfel de an. Dezbaterile si controversele nu sunt excluse din peisajul politic si social al lui 2017.

Citește și:

“Atata timp cat liderii lumii isi pastreaza cumpatul, 2017 va fi mai linistit decat 2016”, declara pentru express.co.uk Nicholas Haines, expert in medicina si filozofia antica chinezeasca. “Anul trecut a fost anul Maimutei de Foc, ceea ce a dus la multe surprize. 2017 ar trebui sa fie putin mai asezat si poate putin mai previzibil”. De asemenea, spune expertul, Cocosul de Foc este practic. Ii place sa faca planuri asa ca vom vedea o abordare mai calculata a lucrurilor”.

Mai mult, specialistul este de parere ca in 2017 liderii lumii si cei aflati la putere ar trebui sa dea dovada de cumpat si calm si sa isi tina emotiile in frau daca doresc sa evite conflictele. “Totul este despre a nu te pierde cu firea, despre a ramane calm, lucid (…) Ultimul an al Cocosului a picat in 2005, anul in care Coreea de Nord s-a declarat putere nucleara, uraganul Katrina a devastat Statele Unite si au avut loc atacurile teroriste din Londra.”

Citește și:

Nu va speriati insa! Atata timp cat ne rezolvam conflictele interioare si probleme complexe din viata noastra, 2017 se va dovedi a fi un an minunat. De asemenea, daca in viata noastra exista un aspect care ne nemultumeste si pe care l-am ignorat, ascunzandu-l “sub pres”, anul Cocosului de Foc ne da un semnal de trezire puternic. El ne conjura sa acceptam, sa recunoastem, sa reparam si sa mergem mai departe.

Foto prima pagina: Xanya69, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc