Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile fata in fata cu ‘TE IUBESC’

Cum reactioneaza fiecare zodie la TE IUBESC!

Leu – Te cred!

Cum se crede buricul Pamantului, Leul s-ar putea sa faca glume nesarate in vreme ce tu te perpelesti de drag. E obisnuit cu declaratiile si nu le ia foarte in serios. Daca un Leu ajunge sa-ti spuna la randul lui „te iubesc“, ai noroc. Inseamna ca are planuri mari cu tine.

Fecioara – Ma simt flatat!

Apreciaza dovezile si declaratiile de iubire, considera ca le merita din plin, dar nu se grabesc sa raspunda cu aceeasi moneda. Foarte conservatoare, Fecioarele iti vor spune ca sunt indragostite doar daca vor sa te ia acasa. Din partea unei Fecioare, „te iubesc“ este o promisiune.

Balanta – Nu am cuvinte!

Mda, poti bulversa atat de tare o Balanta aruncandu-i in fata cele doua cuvinte magice, incat nu va sti ce sa-ti raspunda. Nu e deloc usor sa descosi un nativ din aceasta zodie. Scumpi la vorba, daca ajung sa-ti faca declaratii, inseamna ca ai reusit sa darami zidurile din jurul inimii lor.

Citește și:

Scorpion – Pai, ca, sa, pe bune?

Senzuali si pasionali cum sunt, Scorpionii nu se arunca in declaratii lipsite de temei. Daca le spui ca sunt irezistibili se descurca, dar cu iubirea fatisa le dai un pic de furca. Daca un Scorpion te iubeste, posesivitatea si gelozia iti vor da de inteles mai ceva decat cuvintele ca te vrea doar pentru el.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc