Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile fata in fata cu ‘TE IUBESC’

Cum reactioneaza fiecare zodie la TE IUBESC!

Sagetator – De cand asteptam sa iti spun asta!

Chiar daca te place, nu se lauda in gura mare, prefera sa faci tu primul pas. Rar spune nu iubirii sau unei noi relatii, daca simte o atractie cat de mica pentru persoana in cauza. Dar sa nu crezi ca „te iubesc“ din partea unui Sagetator este vreo garantie. Iubirea lui se refera strict la momentul prezent.

Capricorn - Ha, stiu demult!

Stangacia si lipsa de tact a Capricornului cand vine vorba de iubire te pot pune intr-o situatie delicata. Chiar daca jubileaza, nu vrea sa para vulnerabil si isi ascunde emotiile. El face declaratii doar daca are de pierdut prea mult in lipsa lor si cauta succesul in relatii mai mult decat pasiunea.

Varsator – Asta da, veste!

Un nativ pe care-l sperie angajamentele de orice fel, face tot posibilul sa se eschiveze in loc sa-ti raspunda concret. Chiar daca monogamia nu e punctul lui forte, ramane fidel si pasional cata vreme e indragostit. Cu conditia sa nu-i ceri toata ziua sa-ti confirme ce simte, altfel se va plictisi.

Citește și:

Pesti – Ce spui tu acolo?

Pestii vor sa le repeti de nenumarate ori declaratia naucitoare ca sa fie siguri ca au inteles bine. Una dintre cele mai romantice zodii, adora sa li se spuna ca sunt adorati. La randul lor, sunt darnici in declaratii si capabili sa ierte aproape orice omului iubit.

Foto prima pagina: Artemisia1508, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc