Setari Cookie-uri

Astrologie: ​​​​​​​Cele mai bune mame ale zodiacului

Excesiv de protectoare, autoritara, dornica de control, blanda, permisiva... Fiecare mama isi lauda, isi mustruluieste si isi creste puiul in felul ei unic. Cat de bine se descurca fiecare, depinde si de trasaturile dictate de zodie.

Berbec

Nu e genul de femeie care sa se dedice intru totul copilului, sa renunte la viata personala sau la propriile tabieturi doar pentru ca e mama. Va merge in continuare la sala sau la sedintele de masaj. Impune respect, e autoritara, nu-i deloc simplu sa ascunzi absentele de la scoala sau notele proaste de ea. Cu toate astea, prezenta ei iti da incredere, iar la vremea potrivita, ii lasa copilului libertate si il incurajeaza sa fie independent.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc