Astrologie: ​​​​​​​Cele mai bune mame ale zodiacului

Astrologie: ​​​​​​​Cele mai bune mame ale zodiacului

Excesiv de protectoare, autoritara, dornica de control, blanda, permisiva... Fiecare mama isi lauda, isi mustruluieste si isi creste puiul in felul ei unic. Cat de bine se descurca fiecare, depinde si de trasaturile dictate de zodie.

Balanta

Calmul ei iti da incredere ca totul va fi bine. E mama care cedeaza la rugaminti fierbinti si de care nu te temi cand gresesti, fiindca ar face orice pentru tine. Ai omorat pe cineva? „Ok, si acum unde-l ascundem?“ Chiar ea o sa sune la scoala sa te invoiasca daca ai stranutat un pic mai cu foc. Are bun gust si face totul sa-l transmita copiilor. Veti merge impreuna la muzeu, la teatru, la concerte de muzica clasica, dar si in cele mai tari excursii!

Scorpion

Nu-i poti ascunde nimic, pare sa stie chiar si ce gandesti! Are totul sub control, de la temele tale, pana la gramajul de zahar din desertul pe care ti-l ofera la masa. Timpul cu familia e foarte important pentru o mama Scorpion si-l va face de neuitat, chiar daca-i vorba numai de o iesire la picnic sau de jucat carti pana seara tarziu. Are nevoie sa-i demonstrezi mereu cat e de importanta pentru tine si cu greu iti accepta deciziile cu care nu e de acord.

Sagetator

Copiii de mama Sagetator sunt niste norocosi. E distractie la voi in casa! Curajoasa si plina de umor, e mama care-ti da libertate, iti respecta alegerile si te cearta doar daca ai facut vreo nefacuta. De la ea inveti ca totul are o rezolvare. Nu-ti impune lucruri, doar te ghideaza astfel incat sa ajungi de unul singur la concluzia corecta. Nu se teme de provocari, zboara cu avionul pana-n ultima luna permisa de sarcina si merge la mare cu bebelusul nou-nascut.

Capricorn

Chiar daca isi adora copilul, nu prea stie sa arate asta, nu e mama care sa faca declaratii sau sa te sufoce cu iubirea ei. Poate fi distanta si rigida uneori, chitita sa faca totul cum scrie la carte. Spune de multe ori „nu“ cand o rogi ceva, pentru ca i se pare important pentru siguranta ta sa impuna limite, asa ca n-o sa te lase usor in excursie cu scoala sau la petrecerile cu colegii. Abia cand esti pe picioarele tale i se mai descreteste fruntea.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri