Setari Cookie-uri

Astrologie: ​​​​​​​Cele mai bune mame ale zodiacului

Excesiv de protectoare, autoritara, dornica de control, blanda, permisiva... Fiecare mama isi lauda, isi mustruluieste si isi creste puiul in felul ei unic. Cat de bine se descurca fiecare, depinde si de trasaturile dictate de zodie.

Taur

E cea mai buna prietena a copilului ei, mama careia poti sa-i spui toate boacanele pe care le faci. N-o sa te judece, o sa te ajute cu sfaturile cele mai bune. Si e maestra la capitolul rutina, prin urmare programul merge ceas, ora de culcare sau la care se serveste cina sunt batute-n cuie. N-o sa lipseasca pentru nimic in lume de la sedintele cu parintii, piesele de teatru ori alte activitati cu si despre odorul ei.

Gemeni

Nu conteaza cati ani are, e cea mai tanara si cool mama pe care ti-o poti dori! Cea care merge cu tine la film sau la club, care-ti alege cele mai tari haine (sau ti le imprumuta pe ale ei si toata lumea vrea la fel) si cu care stai de vorba ore-ntregi cand te indragostesti. Conversatiile cu ea sunt pline de umor si e o enciclopedie ambulanta, asa ca te ajuta la lectii si te uimeste mereu cu lucrurile pe care le stie.

Rac

Genul de mama care nu concepe sa lipseasca de acasa nicio zi, fiindca n-are incredere sa-si lase puiul iubit in grija nimanui, ar sta ca pe ace. Excursiile se fac numai impreuna cu cei mici, asa ca escapadele cu sotul devin amintire. Nu din reavointa, ci din superprotectivitate, poate ajunge sa traiasca ea pentru tine, sa faca alegeri in locul tau, iar la capitolul santaj sentimental nimeni nu se pricepe mai bine!

Citește și:

Leu

Mama care le face pe toate, te da gata si te motiveaza cu energia ei. O sa te pupe apasat in public si daca ai 18 ani! Copilul unei mame Leu n-are timp sa se plictiseasca, o sa ia lectii de karate, de pian, doar noaptea are timp de respiro. Doar ca n-ai voie sa-i iesi din cuvant, ea e seful in casa! Cand situatia o cere, Leoaica isi apara odrasla cu toate resursele de care dispune si niciodata nu conteneste sa o laude.

Fecioara

Cum e super ordonata si foarte critica, e greu s-o multumesti. Copilul ei poate avea senzatia ca nu e niciodata destul de bun, iar asta ii poate crea complexe. Deseori cicalitoare, are tendinta sa-si manevreze odrasla dupa bunul plac, sa ii aleaga nu doar tinutele sau meniul zilnic (apropo, dulciurile sunt sub cheie), ci si facultatea la care va merge si chiar sotul sau sotia. Le stie pe toate si are mereu sfaturi de dat.

Citește și:

Balanta

Calmul ei iti da incredere ca totul va fi bine. E mama care cedeaza la rugaminti fierbinti si de care nu te temi cand gresesti, fiindca ar face orice pentru tine. Ai omorat pe cineva? „Ok, si acum unde-l ascundem?“ Chiar ea o sa sune la scoala sa te invoiasca daca ai stranutat un pic mai cu foc. Are bun gust si face totul sa-l transmita copiilor. Veti merge impreuna la muzeu, la teatru, la concerte de muzica clasica, dar si in cele mai tari excursii!

Scorpion

Nu-i poti ascunde nimic, pare sa stie chiar si ce gandesti! Are totul sub control, de la temele tale, pana la gramajul de zahar din desertul pe care ti-l ofera la masa. Timpul cu familia e foarte important pentru o mama Scorpion si-l va face de neuitat, chiar daca-i vorba numai de o iesire la picnic sau de jucat carti pana seara tarziu. Are nevoie sa-i demonstrezi mereu cat e de importanta pentru tine si cu greu iti accepta deciziile cu care nu e de acord.

Citește și:

Sagetator

Copiii de mama Sagetator sunt niste norocosi. E distractie la voi in casa! Curajoasa si plina de umor, e mama care-ti da libertate, iti respecta alegerile si te cearta doar daca ai facut vreo nefacuta. De la ea inveti ca totul are o rezolvare. Nu-ti impune lucruri, doar te ghideaza astfel incat sa ajungi de unul singur la concluzia corecta. Nu se teme de provocari, zboara cu avionul pana-n ultima luna permisa de sarcina si merge la mare cu bebelusul nou-nascut.

Capricorn

Chiar daca isi adora copilul, nu prea stie sa arate asta, nu e mama care sa faca declaratii sau sa te sufoce cu iubirea ei. Poate fi distanta si rigida uneori, chitita sa faca totul cum scrie la carte. Spune de multe ori „nu“ cand o rogi ceva, pentru ca i se pare important pentru siguranta ta sa impuna limite, asa ca n-o sa te lase usor in excursie cu scoala sau la petrecerile cu colegii. Abia cand esti pe picioarele tale i se mai descreteste fruntea.

Citește și:

Varsator

Mama Varsator vrea sa aiba motive de mandrie de la copiii ei, asa ca te preseaza sa iei cele mai bune note, sa mergi la olimpiada, sa inveti mai multe limbi straine. Poate fi destul de rigida cateodata, dar suficient de abila incat sa se impuna fara sa dea impresia ca a ales in locul tau. Chiar daca esti deja la casa ta si fugi sa-i ceri sfatul in miez de noapte, te primeste cu bratele deschise.

Pentru prietenii tai va fi o bucurie sa-ti calce pragul.

Pesti

Viata ei se invarte in jurul tau. Cand suferi, plange impreuna cu tine, cand iti merge bine, radiaza de parca propriile griji si tristeti se sterg cu buretele. Copiii mamei Pesti sunt adorati si vor avea un simt al stimei de sine foarte dezvoltat. Totusi, nu le va fi usor sa se descurce pe cont propriu, daca esti mereu acolo sa-i scoti din necaz. Sindromul cuibului gol ii aduce tristete nemarginita acestei mame care te-ar tine toata viata langa ea.

Citește și:

Foto by Yuganov Konstantin

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc