Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodii dezbracate de secrete

Acesti nativi raman deseori prinsi in mrejele trecutului, dar pastreaza secrete amintirile si nostalgiile care-i chinuiesc. Stii despre ce zodie este vorba?

Scorpion

Ei iti fura caciula, ei te ajuta s-o cauti. Scorpionii stiu sa manipuleze si nu-si asuma niciodata vina cand gresesc. Daca au probleme financiare sau facturi neplatite, nu vor spune nimanui, te poti trezi cu surpriza cand ti-e lumea mai draga.

Sagetator

Nu recunoaste ca e dependent de tigari sau de un pahar cu vin seara, inainte de culcare. Te amageste intotdeauna ca are lucrurile sub control, chiar si cand paseste pe teren minat. In realitate, si el isi face destule griji, doar ca nu le impartaseste cu nimeni si cauta solutii de unul singur.

Capricorn

Foarte materialista, e genul de persoana care pune bani deoparte cat sa-si deschida un cont consistent la banca, de care sa nu stie nimeni in afara de ea. In relatiile de iubire, ii e teama sa se implice atat de tare incat sa devina dependenta de un singur om.

Varsator

E foarte priceput la pastrat secrete. Se poate sa afli abia dupa ani de zile ca prima lui iubita l-a parasit la altar sau ca a fost adoptat. Si chiar daca nu spune, nu suporta ideea de a-si pierde individualitatea si originalitatea lasandu-se acaparat cu totul de o relatie sau de un loc de munca.

Citește și:

Pesti

Iti ascunde ca i-ai picat cu tronc si daca nu esti pe faza, n-ai nicio sansa sa-l descosi. Iar daca sunteti demult impreuna si nu te mai iubeste, nu-ti va spune, fiindca n-ar suporta te raneasca. Acesti nativi raman deseori prinsi in mrejele trecutului, dar pastreaza secrete amintirile si nostalgiile care-i chinuiesc.

Foto by ESB Professional / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc