Setari Cookie-uri

Cine iti face viata mai frumoasa: Cele mai optimiste zodii

Descopera cat esti de optimist in functe de zodia ta si alaturi de cine poti trai cele mai frumoase experiente.

Gemeni

Aici lucrurile sunt cu dus si-ntors. Care va sa zica, Gemenii nu-s chiar asa de optimisti cum vor sa para. Cateodata pot fi de-a dreptul intruchiparea pesimismului, dar despre ce vorbim aici? Important e ca reusesc de minune sa lase impresia celor mai increzatoare si vesele persoane din lume, chiar daca in spatele zambetului pana la urechi de ascunde uneori multa suferinta. Ce-i drept, cand sunt in apele lor, Gemenii chiar au o stare de buna dispozitie molipsitoare. Si sunt o companie atat de placuta, ca nu-ti vine sa te mai desprinzi de ei. Pot cheltui peste masura uneori, insa noile achizitii in entuziasmeaza cu atat mai tare!

Pesimistii zodiacului

Racii, Pestii, Scorpionii, deci toate zodiile de apa, iata-le pe cele mai pesimiste din zodiac! De multe ori nesiguri, usor de ranit, nativii bat in retragere si se ascund in coltisorul lor de indata ce lucrurile incep sa scartaie cat de putin. Creeaza scenarii negativiste, se asteapta sa li se intample tot ce e mai rau, isi fac mii de griji si pierd din cauza asta mare parte din bucuriile vietii.

Citește și:

Daca ai acasa vreunul dintre acesti nativi, iti trebuie multa rabdare si munca de convingere ca sa-i scoti din ale lor si sa nu-i lasi sa se cufunde intr-o tristete adanca, coplesitoare. Simt nevoia sa fie mereu sustinuti, laudati, incurajati, doar asa se prinde de ei o parte din energia ta pozitiva. Ai sorti de izbanda daca le ceri sa vorbeasca despre sentimentele lor, sa iti spuna deschis ce ii supara, ce-si doresc. De indata ce primesc atentie si dragoste, se simt importanti si li se insenineaza cat ai clipi gandurile si fruntile.

Foto prima pagina: Max kegfire, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc