Setari Cookie-uri

7 motive sa iubesti o femeie Pesti

De la o femeie in zodia Pesti te poti astepta la tot felul de surprize, una mai placuta ca alta.

Este flexibila

Nu face parte din categoria femeilor cu idei fixe, batute-n cuie. Se adapteaza din mers, se muleaza usor dupa obiceiurile tale si va ajunge sa-ti sustina ideile si convingerile de parca ar fi fost dintotdeauna ale ei. Daca barbatul femeii Peste adora papanasii cu dulceata, sigur n-o sa le duca lipsa, chiar daca n-au fost nici pe departe desertul ei preferat inainte ca el sa apara in viata ei.

O mama de nota 10

Copiii nativelor din Pesti sunt printre cei mai cocolositi din lume. Nu le lipseste nimic, sunt inconjurati de iubire si stiu ca orice s-ar intampla, isi gasesc linistea in bratele mamei. O familie fericita este cea mai mare implinire din lume pentru ea.

Cea mai buna prietena

Cand ai probleme, cu ea vorbesti inainte de oricine, fiindca stii sigur ca te intelege si nu te judeca, nu-ti face reprosuri, nu te face sa regreti ca ti-ai deschis sufletul, ci sa te simti de parca ti s-a luat o piatra de pe inima. N-are multi prieteni, dar cei din cercul ei apropiat o adora. In orice bucluc te-ai fi bagat, te face sa te simti mai bine chiar si numai din cateva cuvinte spuse la telefon.

Citește și:

Sursa foto: Udr Ovidiu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc