Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodii care nu renunta niciodata la iubire

Pentru unele dintre zodii dragostea este mai mult decat o nevoie sau o dorinta, ea se transforma in centrul Universului lor.

Pesti

Nu sunt ei intotdeauna usa de Biserica, dar chiar daca uneori gresesc, de iertat, iarta inzecit. Pestii cred in iubirea biblica, dumnezeiasca, in dragostea care iarta tot, spera tot, invinge tot. Nu s-a inventat inca motivul care sa impinga un Peste sa puna punct unei iubiri de care se simte inca legat cu trupul si cu sufletul. Se sacrifica fara retineri sau regrete pentru fericirea omului drag si trec peste orice, doar ca sa o ia de la capat cu si mai mult patos. Pestii isi pun viata in stand-by si sufletul pe masa ca sa-si asigure linistea inca unei zile, inca unui anotimp, inca unui an alaturi de jumatatea lor. Despartile sunt dramatice pentru nativi, ii imping spre gesturile cele mai necugetate. Se hranesc din seva iubirilor pierdute si risca sa se arunce in pasiuni nepotrivite, necrutatoare. Dar cata vreme exista o sansa cat de mica, despartirea nici macar nu e o optiune!

Citește și:

Foto prima pagina: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc