Setari Cookie-uri

Astrologie: Te-ai nascut in martie? Esti o norocoasa!

Fiecare luna are farmecul ei. La fel ca fiecare anotimp, ca fiecare an, ca fiecare zi. Martie, insa, nu e o luna oarecare. E luna primaverii, a luminii, a bucuriei. Luna ta!

Exemplu de energie

Ai prins o doza generoasa din energia vitala a primaverii. Zambesti mereu, iti place sa calatoresti, sa descoperi locuri noi, ii motivezi si pe ceilalti sa iasa din casa si sa se bucure de viata.

O profunzime aparte

O trasatura foarte frumoasa a ta, dar paguboasa uneori. Pentru ca simti nevoia sa intorci fiecare lucru pe toate partile pana ajungi la o concluzie, de multe ori te perpelesti fara motiv. Tu vezi de fiecare data dincolo de aparente. Cauti explicatii si scuze oamenilor pentru actiunile lor.

Ai fire de poet

Nu-i musai sa scrii poezii sau romane, desi s-ar putea sa te pricepi binisor si la asta. Insa esti inclinata catre lectura, citesti carti si reviste pe banda rulanta. Adori muzica si te simti pierduta fara ea. Te atrag toate activitatile creative, precum pictura sau olaritul. Chiar e indicat si foarte benefic sa te dedici unui astfel de hobby, poate il transformi in meserie!

Citește și:

Te urmareste cifra 3

Cum martie este a treia luna din an, vei intalni aceasta cifra in diverse contexte. Pe langa simbolistica religioasa, cifra trei reprezinta cosmosul si perfectiunea. Familia ta e foarte probabil sa aiba trei membri, iar uniunea dintre trup, minte si suflet e mai bine definita in ce te priveste.

Foto prima pagina: Melpomene, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc