Setari Cookie-uri

Astrologie: Cei mai periculosi barbati ai zodiacului pentru sufletul tau

Cum sa te comporti atunci cand ai de-a face cu nativii acestor zodii!

Fecioara te vrea perfecta

Probabil chiar esti foarte aproape de perfectiune daca un barbat Fecioara te-a ales tocmai pe tine dintre toate femeile de pe glob. La inceput o sa te laude, o sa te complimenteze, o sa te flateze. Dar in scurt timp o sa vrea mai mult. Cu un barbat Fecioara, risti sa dai gres indiferent de eforturile tale de a-l multumi. E foarte critic si te raneste fara ca macar sa-si dea seama cu o vorba spusa-n treacat, mai ales daca esti mai sensibila din fire. E foarte vanitos si foarte atent la detalii. O sa observe chiar si daca ai bluza sifonata sau oja sarita de pe o unghie.

Ce-i de facut? Fii sigura pe tine, spontana, energica. Ia-l prin surprindere cu diverse initiative. Neaparat mereu asortata, parfumata, epilata, pensata la linie. Si in niciun caz nu face pe mironosita!

Pestii sunt alunecosi

Tocmai cand nu mai ai nicio indoiala ca l-ai cucerit iremediabil, Pestele te poate lasa cu ochii-n soare. Asta se intampla, paradoxal, pentru ca are bine conturat in minte portretul unei iubiri de poveste, cea pe care si-o doreste pentru toata viata. Femeia de care-si leaga destinul trebuie sa corespunda intru totul asteptarilor, sa fie fara cusur. Si daca te abati chiar si un pic de la ideal (fara sa faci vreo greseala fatala, un simplu gest sau cuvant il pot dezamagi pe sensibilul Peste) isi va pune intrebarea: chiar e ea cea pe care o caut, chiar e ea sufletul meu pereche? Si de fiecare data va fi tentat sa mai incerce, poate-poate are (si) mai mult noroc.

Citește și:

Ce-i de facut? Fii cat poti tu de romantica si de tandra. Uita-te in ochii lui, sopteste-i declaratii de iubire, pregateste-i cine romantice, dar nu ii invada cu totul spatiul intim. Daca esti prea directa, agresiva sau sufocanta, il pierzi.

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc