Setari Cookie-uri

Astrologie: 8 lucruri care enerveaza la culme o femeie berbec

Vrei adrenalina? Enerveaza o femeie Berbec!

Compar-o cu alta

Femeia Berbec e convinsa ca e imposibil ca alta sa fie ca ea. Mai buna nici nu incape vorba. Poate fi mai frumoasa, mai gospodina, dar n-are cum sa-i egaleze farmecul. E cea mai simpatica, cea mai puternica, cea mai sigura pe ea. Spune-i doar ca alta face un lucru mai bine si ia foc instant!

Demonstreaza-i ca a gresit

Nu te lasa pacalit de faptul ca neaga sus si tare. De fapt, stie si ea ca a facut-o lata. Asta nu inseamna ca ar recunoaste. Nici un ruptul capului.

Fa-o geloasa

Nu, chiar nu vrei sa vezi o femeie Berbec geloasa. De fapt, nici n-o s-o mai vezi prea mult, pentru ca dispare inainte sa te prinzi tu ca ai pus-o pe locul doi intr-un moment in care TREBUIA sa fie pe locul unu. Adica oricand. Ea MEREU trebuie sa fie pe locul unu.

Spune-i ca ar fi cazul sa mai slabeasca un pic

Aici sunt doua variante. Sau o sa manance sub ochii tai o saorma cu de toate, trei clatite si o cutie cu inghetata (de un kil), sau n-o sa mai puna gura

Citește și:

Foto prima pagina: korabkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc