Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Descopera ce ti-au pregatit astrele pentru luna aprilie!

Horoscop Capricorn aprilie – simti ca poti orice

Iti doresti si reusesti sa iesi in evidenta, sa fii sub lumina reflectoarelor, sa vada toata lumea ca ti-e bine, ca ai ajuns unde ti-ai propus. Esti increzatoare, ai ambitii mari si comunici usor, ceea ce te ajuta mai ales pe plan profesional. Singurul neajuns, lipsa de energie poate fi cauzata de vreo carenta de vitamine si minerale, usor de compensat cu fructe, legume sau un supliment. Vezi sa nu te arzi, la propriu, cand folosesti aragazul, bricheta, ondulatorul. E o luna cu multe ocazii de a petrece, nu neaparat pana tarziu in noapte, dar cu voie buna.

Horoscop Varsator aprilie – liniste si pace

E o perioada echilibrata pentru tine, in care iti iese de minune ce ti-ai tot propus demult: sa nu-ti faci griji din orice, sa nu te framanti inutil pentru lucruri care nu tin de tine. Poti avea o luna vesela si fara zbateri. Secretul e sa reactionezi dupa cum iti dicteaza intuitia, fara sa tii cont de parerile nimanui, daca nu corespund cu dorintele tale. Confortul financiar iti da un sentiment de siguranta, te bucuri in tihna de masa imbelsugata si de familie. Daca ai de dat examene, ti-e greu sa te concentrezi la invatat, asa ca nu lasa totul pe ultima clipa!

Citește și:

Horoscop aprilie Pesti – esti zen

Astenia care i-a cuprins pe toti pe tine pare sa te ocoleasca. Simti ca plutesti, parca esti pe alta lume. Poate si pentru ca a aparut cineva special in viata ta, care-ti acapareaza toate gandurile. Plus ca la serviciu ai parte de laude si de colegi recunoscatori. Cert este ca te simti in al noulea cer, trebuie sa profiti! Ceva schimbari pot sa apara in cariera, poate o oferta de colaborare intr-un domeniu cu totul nou pentru tine, posibil medical. Accepta provocarile, chiar daca te scot din zona de confort!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc