Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii meteosensibile

Afla daca te numeri printre zodiile mai sensibile afectate de schimbarile meteorologice!

Balanta

Vremea capricioasa iti pune capac. Nimeni nu-ti intra in voie si nimic nu iti e pe plac intr-o zi cu ploaie mocaneasca. Daca ar fi dupa tine, nici nu te-ai da jos din pat, ai sta sub patura si ai butona din varful patului pana seara. Cum insa in viata reala avem serviciu si multe sarcini de bifat, iesi pana la urma din casa si-ti rezolvi treburile, dar te si premiezi cum stii mai bine, cu sesiuni de shopping in care cheltuiesti mai mult decat iti propui sau opriri la cofetarie, unde comanzi tot ce-ti face cu ochiul. Balantele sunt predispuse la afectiuni ale rinichilor si incheieturilor, de unde un risc suplimentar sa te afecteze schimbarile meteo.

Peste

Din punct de vedere emotional, Pestii sunt destul de instabili, ca si vremea primavara. Chiar daca tu nu te simteai rau din cauza ploii, cand ii auzii pe altii ca se plang incontinuu, imediat le preiei energia negativa si intri intr-o stare proasta de care nu scapi usor. Aparent paradoxal, e indicat sa petreci cat mai mult timp... afara. Bine, nu cand e furtuna, dar fa-ti un obicei din plimbarile zilnice cat mai lungi. Stimulezi astfel capacitatea organismului de a se adapta la vremea schimbatoare, stiut fiind faptul ca meteosensibilitatea afecteaza mai puternic persoanele care isi petrec majoritatea timpului in spatii inchise.

Citește și:

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc