Setari Cookie-uri

Intelepciunea zodiacului: Nunta in mai, cu soare si fara noroc?

O nunta in mai nu dureaza mai mult decat frumusetea florilor treatoare. Asa sa fie?

Bile negre

Superstitii legate de nunti sunt multe. Sa nu te mariti pe 13, sa nu te vada mirele in rochie de mireasa inainte de nunta, sa nu cumva sa scapi verighetele, sa nu ai cale sau lacramioare in buchet. Dar de ce sa nu te mariti in mai? Superstitia isi are originile, se pare, in vremea Imperiului Roman. Pe atunci, in luna mai se celebra un festival al mortilor, Lemuria, timp in care se practicau ritualuri diverse pentru alungarea spiritelor malefice, despre care se credea ca bantuie pe strazi si prin case.

O alta motivatie contra, data de numerologi, este aceea ca luna mai e a 5-a din an, iar simbolistica numarului 5 nu este considerata una benefica pentru relatii si cuplu. E mai degraba un numar al singuratatii. Riscul ar fi ca relatia sa se blazeze, iar lucrurile care altadata va placeau, sa devina o rutina lipsita de farmec nu dupa mult timp.

Citește și:

Alegerea e doar a voastra

Decizia de a te casatori sau nu in luna mai trebuie facuta din convingere. Daca percepi, chiar si pentru o clipa, acest detaliu ca fiind aducator de ghinion, gaseste alta data! Nu de alta, dar autosugestia functioneaza si nu neaparat in avantajul tau. Daca nu-ti pasa de superstitii si esti absolut convinsa ca iti va merge bine indiferent de ce spun ceilalti, nimic mai simplu. Poti face rezervarile!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc