Setari Cookie-uri

Prana, forta interioara care iti schimba viata

Aceasta energie interioara a noastra, pe care nu o vedem, dar o putem descoperi, poarta numele de prana.

Meditatia e secretul

Fiecare dintre posturile yoga activeaza anumite chakre. Nu e nevoie sa fii experta, chiar si asanele cele mai simple, de incepator, au acest efect, daca sunt practicate corect, sub indrumarea unui instructor. Totusi, procesul in sine este destul de complicat. Practic, trebuie sa te dezobisnuiesti de respiratia alandala, cea fireasca pe care o practicam cu totii involuntar de mici si sa respiri constientizand fluxul vital care iti strabate corpul. Odata reglata energia din organism, vei observa tot felul de schimbari, fizice si emotionale, mici la inceput, apoi din ce in ce mai mari. Pornind de la un metabolism mai bun, pana la usurinta de a controla stresul si felul cum reactionezi la suparari, empatia fata de ceilalti, felul cum comunici si te faci inteleasa.

O poti procura si din alimente

Fiind o energie solara, ea incarca si plantele, si fructele, si legumele cu care ne hranim. Conditia este sa fie cat mai naturale. O stimulam si petrecand timp in mijlocul naturii, in comuniune cu ea, eliberati de ganduri rele si de stres. Prana este insa mai ales o hrana spirituala, de care putem beneficia, cum am aratat, prin yoga, dar si prin alte tehnici de meditatie sau prin rugaciune. Prima conditie este sa ai inima deschisa si multa iubire de oferit tie insati si celor din jur.

Citește și:

foto prima pagina: Nikki Zalewski, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc