Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 5 zodii norocoase in luna mai

Afla care sunt zodiile norocoase in luna mai!

Varsator – ce-i al tau e pus deoparte

O luna plina de pasiune. Timpul petrecut in tihna alaturi de partenerul de viata, doar voi doi si un pahar de vin sau niste lumanarele parfumate face minuni. Te simti de parca ai fi in luna de miere. Daca esti singura sau la inceput de relatie, nu te simti obligata sa grabesti lucrurile. Nu e musai sa te muti cu cineva sau sa te mariti daca nu simti asta din tot sufletul. Nu trece cu vederea informatiile subtile pe care le primesti din intamplare, in plan profesional sau personal pentru ca, desi par banale sau poate de-a dreptul ciudate, iti pot fi utile in viitorul apropiat. Acum nu ti-e clar acum ce pot sa insemne, insa mai tarziu pot dezlega mistere sau te pot scoate din incurcaturi. Daca vrei demult sa obtii ceva, e un moment in care sansele iti surad.

Afla mai multe despre zodiac si semnele lui din aceste carti disponibile online

Citește și:

Pesti – momentul adevarului

Te poti astepta la ce-i mai bun, din partea astrelor ai sustinere. Chiar daca ai impresia ca treburile nu se mai termina, reusesti sa te organizezi minunat in perioada asta. E oportun sa faci un bilant al evenimentelor din ultimele luni si pe baza lui sa-ti dai seama cine iti merita atentia si cine nu. O curatenie generala in lista de prieteni reali si virtuali e binevenita. Misiunea ta nu e sa le faci tuturor de plac, ca sa fie ei multumiti si tu nefericita. Nu uita ca fiinta cea mai importanta din viata ta esti tu, iar daca unii fac nazuri cand te pui pe primul plan, poate e timpul sa-i dai deoparte. In alta ordine de idei, daca de multa vreme iti propui sa dai jos cateva kilograme, incepe acum o cura de slabire, caci e o perioada in care iti poti controla usor poftele!

Foto prima pagina: Photosani, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc