Setari Cookie-uri

Astrologie: Detalii care-ti fac locuinta perfecta in functie de zodia ta

Schimbari care sa te aduca mai aproape de locuinta ta de vis.

Acasa este locul in care trebuie sa ne simtim cel mai confortabil. Poate ca ai pe lista o multime de schimbari care sa te aduca mai aproape de locuinta ta de vis, insa uneori un singur amanunt face diferenta, daca-l alegi in functie de trasaturile dominante ale zodiei tale.

Cum arata locuinta perfecta in functie de zodie

locuinta perfecta Foto: Dean Drobot, Shutterstock

Berbec

Tot ce ai in casa trebuie sa fie foarte practic, fara spatii ocupate inutil, sa predomine culorile deschise si sa ai din plin lumina naturala. Pentru ca te pasioneaza aparaturile de ultima generatie, investeste intr-un TV smart.

Taur

Un obiect care sa te scoata din anonimat si pe care sa-l poti prezenta prietenilor care-ti trec pragul nu-ti poate lipsi daca esti Taur: o colectie de vinuri, un tablou scump sau alta opera de arta unicat. Umple-ti locuinta de plante luxuriante!

Citește și:

Gemeni

Esti semn de aer, asa ca adori spatiile aerisite. Arunca orice obiect de care n-ai nevoie si alege mobila cu un design minimalist. Covoarele sau draperiile in culori primavaratice, verde deschis sau albastru iti dau o stare buna.

Rac

Firea ta sensibila te face sa te atasezi de lucruri si sa te inconjori cu poze de familie inramate, obiecte primite in dar cu diverse ocazii ori mostenite de la bunica. Modelele florale te invelesesc si in cele mai triste zile, chiar daca se afla numai pe... ceasca din care iti bei cafeaua.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc