Setari Cookie-uri

Astrologie: Detalii care-ti fac locuinta perfecta in functie de zodia ta

Schimbari care sa te aduca mai aproape de locuinta ta de vis.

Leu

Cum ai multa energie, ar fi bine sa faci loc pentru un aparat de gimnastica, o banda de alergat, de exemplu. Totodata, iti place sa iesi in evidenta, asa ca poti investi intr-o mobila sofisticata, ornamente de lux sau o lenjerie de pat din matase naturala.

Fecioara

Pentru ca la tine in casa trebuie sa fie totul luna si la locul lui, ai nevoie in primul rand de solutii inteligente de depozitare, ca sa te poti organiza fara cusur si sa stii mereu unde e fiecare lucru. E bine sa ai mereu flori intr-o vaza sau in ghiveci.

Balanta

Cuvantul care-ti descrie cel mai bine locuinta este armonia. Bunul tau gust cand vine vorba de amenajarea casei este desavarsit. Ai nevoie de un tablou mare, care sa domine sufrageria sau de o biblioteca plina de cartile preferate. Si de muzica buna pe fundal.

Scorpion

Misterul si senzualitatea care te caracterizeaza trebuie sa se reflecte in locuinta ta. Ar fi ideal sa detii o mica incapere secreta sau un alt spatiu foarte intim, personal. Si neaparat candele, lumanari parfumate, catifea, poate un perete de alta culoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc