Setari Cookie-uri

Astrologie: Cei mai buni barbati pentru femeia Taur

In ce zodie isi poate gasi femeia Taur sufleul pereche!

Rac

Delicatetea si subtilitatea Racului prind in mreje incet, dar sigur, femeia Taur. Racul ii va pune la picioare intreaga lume si un camin ideal, adorabil si plin de iubire, din care ea nu-si va mai dori niciodata sa plece. Amandoi sunt familisti convinsi, iubesc copiii si ar face orice sacrificiu de dragul lor. Racul est, dealtfel, unul dintre cei mai buni si iubitori soti si tati din zodiac, oferindu-i nativei acel sentiment de stabilitate si siguranta dupa care ea tanjise dintotdeauna. Vor avea o relatie echilibrata si vor depasi orice neintelegere datorita conexiunii emotionale puternice.

Scorpion

Senzualitatea este cea care domina relatia dintre femeia Taur si barbatul Scorpion. Amandoi emana pasiune prin toti porii si pot simti o dorinta de nestavilit de a se descoperi inca de la prima intalnire. La inceput atractia dintre ei poate fi doar fizica, insa pe parcurs dezvolta si o uniune emotionala armonioasa. Posesivitatea Scorpionului o face sa se simta adorata, iar pe el il cucereste loialitatea ei. Daca reusesc sa capete incredere unul in celalalt, au toate sansele sa le mearga bine si sa ramana devotati unul altuia pana la sfarsitul vietii. Impreuna vor prospera si pe plan financiar.

Citește și:

Credit foto prima pagina: Udr Ovidiu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc