Setari Cookie-uri

Astrologie: Superputerile femeii Taur

Ce calitati extraordinare are femeia Taur!

femeia taur Foto: Dzhulbee, Shutterstock

Cand intalnesti o femeie Taur, n-o uiti usor. Optimista, sincera, echilibrata, e o prietena buna si o sotie care te face mandru oriunde si oricand. Cateva trasaturi o scot din multime si o fac speciala.

Loialitatea ei e greu de egalat. Si barbatul cu care-si imparte viata trebuie sa-i fie fidel, cum ii este ea (fizic, emotional, financiar), si prietenele, rudele, colegii au aceeasi misiune. In clipa in care este mintita sau se simte folosita, o vezi transformandu-se din inger in demon chiar sub ochii tai.

E foarte curajoasa si mult mai viguroasa decat iti dai seama. Nu te lasa pacalit de aparente. Poate sa-ti para delicata ca o floare de cires, iar in realitate sa te-ntepe mai tare decat cel mai spinos trandafir. Lupta cu tenacitate pentru orice isi doreste si nu se lasa pana nu are acel lucru. E tare ca fierul, in ciuda feminitatii care te copleseste la prima vedere. Daca o intalnesti la sala de fitness, sa nu te miri daca va face genuflexiuni carand in spate echivalentul propriei greutati.

Citește și:

Are intotdeauna dreptate. Si cand n-are, tot te va convinge ca-i asa cum spune ea. Asteapta-te sa ajungi sa-ti ceri iertare chiar si atunci cand n-ai gresit cu absolut nimic. Oricum, ea n-are vina. Soarta, copiii, vecinii, seful, omul de serviciu, vanzatoarea de la supermarket, prognoza meteo sau tu, oricine, practic, e mai vinovat decat ea. Intreaba-te serios daca nu te cearta doar ca sa se distreze. E amuzant, ce-i drept, sa gasesti tap ispasitor de fiecare data si sa-l faci sa-si asume bucuros acest rol.

Da ordine ca nimeni alta. Face instructie cu oricine, de la cei din familie, pana la colegii de birou, ospatarul de la restaurant sau fotograful de la eveniment (chiar daca nu-i evenimentul ei). Daca ti-a organizat in detaliu urmatorul weekend, vacanta de la munte sau chiar toata viata, nu te gandi sa te abati de la schema, oricum e inutil. Totul iese mereu cum vrea ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc