Setari Cookie-uri

Astrologie: Superputerile femeii Taur

Ce calitati extraordinare are femeia Taur!

Creeaza dependenta. Ea stie cum face, dar te leaga bine de tot. Chiar daca ti-ar da cheia de la catuse, e putin probabil sa vrei sa te eliberezi. Se foloseste de toate atuurile pe care le are ca sa te faca dependent de ea.

E o supravietuitoare. Iar asta nu-i deloc in avantajul tau daca ai calcat-o pe coada. Nu-i sapa groapa unei femei Taur daca nu stii precis ca nu mai scapa de acolo. Altfel, e o chestiune de timp pana ti-o plateste cu varf si indesat. Nu te omoara dand cu masina peste tine, nu e agresiva de fel, dar e atat de perseverenta si de incapatanata, ca daca-si pune in minte ceva, nu-i chip s-o imblanzesti. E incredibil de detasata chiar si in situatii de un impact emotional doborator. Rareori izbucneste in lacrimi, iar asta numai de nervi, nu pentru ca s-ar simti vreodata neajutorata. Iti lasa impresia ca e senina si calma in timp ce-si planuieste in detaliu razbunarea. Va vedea rosu in fata ochilor de cate ori ii iesi in cale, pana cand nu-i mai iesi.

Citește și:

Are o memorie brici. Cel putin cand e vorba de dezamagiri, nu-ti face iluzii, nu le uita. Fii pregatit sa-ti aminteasca si pe patul de moarte daca ai uitat vreodata de aniversarea ei si mai ales daca ai pus-o intr-o situatie delicata fata de altii. Uraste sa se simta vulnerabila!

E plina de contradictii. Superputerea asta te cam pune in incurcatura, fiindca niciodata nu stii la ce sa te astepti de la ea. Ba e indiferenta, ba pasionala, ba e timida, ba nu se mai opreste din vorbit, ba e sensibila si te emotioneaza, ba e dura si te pune la colt dintr-o privire.

Iubeste profund. Femeia Taur se ataseaza rar si foarte greu de cineva, dar cand o face, e o dragoste pe care n-ai cum s-o uiti sau s-o ignori. Iti aduce acea stabilitate care te face sa nu te simti complet in lipsa ei.

Foto prima pagina: igorstevanovic, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc