Setari Cookie-uri

Data nuntii: ce reprezinta cifra casatoriei in numerologie

Afla cu ajutorul numerologiei cum iti influenteaza data nuntii viata de cuplu!

Cifra 5

Puteti trece impreuna prin schimbari de tot felul, dar acestea vor fi intr-un final spre binele cuplului, chiar daca nu sunt tocmai usor de gestionat. Tendinta este ca fiecare sa-si pastreze obiceiurile si hobby-urile dinaintea casatoriei, avand nevoie de libertate si intelegere din partea partenerului, de timp petrecut singur sau cu vechii prieteni. Este ideal daca aveti sau va faceti pasiuni comune, astfel monotonia nu va pune stapanire pe voi.

Cifra 6

E o data la care spun DA multe suflete pereche, barbati si femei facuti unul pentru celalalt, acele cupluri despre care toata lumea vorbeste admirativ. Ramaneti la fel de afectuosi ca la-nceput pana la nunta de aur. Nu va lipseste dragostea, nici confortul financiar. Toate vin catre voi exact la timpul cuvenit, de parca ati avea un inger pazitor mereu de straja. Pentru voi casnicia si familia sunt cele mai dragi lucruri in viata.

Citește și:

Cifra 7

Chiar daca veti simti uneori ca v-ati pripit cand v-ati legat destinele si ca sunteti, de fapt, incompatibili, in momentul in care veti constientiza ca sunteti doar oameni amandoi, va puteti accepta si depasi impreuna punctele slabe. Nu este loc de tradari in acest cuplu, orice infidelitate este descoperita pana la urma si imposibil de trecut cu vederea. Pentru voi, flexibilitatea este cheia unei casatorii fericite pe termen lung!

Cifra 8

E o cifra care aduce multa energie pozitiva in cuplu si care va ajuta sa depasiti nesiguranta fireasca la inceput de drum. Probabil intre voi a fost o dragoste fulgeratoare si veti ramane la fel de pasionali ca la primele intalniri. Cifra 8 e benefica pentru sotii pragmatici, care cauta sa-si construiasca impreuna casa visurilor si nu se dau in laturi de la munca, oricat ar fi de multa sau de grea, sacrificandu-si timpul liber de dragul belsugului.

Citește și:

Cifra 9

Aceasta cifra semnifica incheierea unui ciclu, depasirea unor obstacole, insotita de un nou inceput benefic. E obligatoriu sa va debarasati de tot ce tine de trecut pentru a putea merge impreuna pe acelasi drum. Foarte important pentru bunul mers al lucrurilor este sa lasati deoparte ambitiile personale in favoarea linistii conjugale. Daca unul dintre parteneri va fi dominant in cuplu, celalalt trebuie sa-l sustina, nu sa concureze cu el.

Foto prima pagina: Inara Prusakova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc