Setari Cookie-uri

Astrologie: Ingerii zodiacului

Care sunt cei mai altruisti si sufletisti nativi ai zodiacului!

3. Balanta

Cand se isca un conflict si cineva e pus la colt pe nedrept sau coplesit cu reprosuri, personajul care apare de nicaieri si face pe avocatul apararii de parca ar fi chiar viata lui in joc e Balanta. Acesti nativi detesta nedreptatea si lupta impotriva ei oriunde si oricand. Greutatile prin care trec cei din jur ii emotioneaza pana la lacrimi si nimic nu-i face sa simta mai impliniti sufleteste decat ocaziile de a se fi facut utili la momentul potrivit. Foarte empatici, intotdeauna vei gasi la ei o vorba de incurajare si sunt, cu siguranta, cel mai impaciuitor semn zodiacal.

4. Taur

Chiar daca mai face nazuri cateodata, si nu putine, Taurul are o inima de aur. Rar ii trec prin minte ganduri negre sau vorbe grele si daca ti le spune, probabil chiar le-ai meritat ori au fost menite sa te coboare cu picioarele pe pamant. Incapatanarea lui iti poate fi foarte utila cand il ai drept prieten, fiindca nu se lasa pana nu te ajuta sa ajungi unde ti-ai dorit. Te sustine, te incurajeaza sa faci lucrurile care conteaza pentru tine si e acolo sa te prinda cand cazi. In plus, te citeste ca pe o carte deschisa, stie exact cand esti trist sau stresat si are la el cuvintele potrivite ca sa-ti ridice moralul.

Citește și:

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc