Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce-i face pe oameni sa se indragosteasca de tine in functie de zodie

Ce te face irezistibila in ochii celorlalti in functie de zodia ta!

Leu – impui respect

Felul cum iesi in evidenta oriunde te-ai afla te face la fel de dorita ca un trofeu de pret. Este evident ca tu esti cea mai importanta persoana pentru tine, ca-ti place sa te rasfeti si ca nu dai doi bani pe ce gandesc unii sau altii. Independenta ta e provocatoare.

Fecioara – esti inabordabila

Oamenii se indragostesc de seriozitatea ta. Ai principii batute-n cuie, nu iesi din cuvantul dat, promisiunile sunt lege pentru tine, la o adica, daca esti iubita, e pentru ca meriti. Mai greu e sa iubesti la randul tau, te impiedica firea analitica. Barbatii trebuie sa lupte ca sa te aiba.

Balanta – optimisul tau e contagios

Esti sufletul petrecerii, mereu zambesti, atragi priviri fara sa vrei. Barbatul care petrece mult timp in preajma ta nici nu-si da seama cand a devenit dependent de surasul tau, de vocea ta, de stabilitatea pe care i-o oferi. Pana sa realizeze ce i se intampla, deja s-a indragostit iremediabil.

Citește și:

Scorpion – esti fascinanta

Pasionala ca o gheisa, poti pironi barbatul iubit dintr-o privire. Vorbesti putin, gesturile sunt cele care transmit mult. Nimeni nu te cunoaste destul de bine incat sa-ti prevada urmatorul pas si stapanesti arta seductiei ca nimeni alta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc