Setari Cookie-uri

Astrologie: Partenerul ideal pentru femeia Gemeni

Femeia Gemeni nu e una dintre acele femei-ventuza, dependente de barbatul lor ca de aer.

Ii trebuie libertate. Dar nu prea multa

Trebuie s-o lasi sa respire, sa stea singura cand simte nevoia, sa iasa in oras cu prietenele cand are chef sa sporovaiasca. Nu-i lasa, insa, impresia ca ti-e idiferent ce face sau ca ai incredere oarba in ea, ca nu cumva sa interpreteze gresit. Daca te porti de parca ai impresia ca dragostea ei ti se cuvine pe vecie, ti-ai dat foc la valiza, la fel si daca o consideri proprietatea ta. Compatibilitatea redusa cu barbatii din zodia Fecioara si Scorpion se explica astfel: ei vor siguranta si au nevoie de certitudini pe care ea nu le poate oferi. Pot fi buni prieteni, dar ca sot si sotie ar trebui o munca de Sisif de ambele parti ca lucrurile sa functioneze.

Se detaseaza usor

Odata ce a pus punct unei relatii, femeia Gemeni trece repede peste despartire. Dupa cativa ani fostii iubiti nu le sunt altceva decat niste straini. La nevoie schimba si grupul de prieteni si locul de munca, daca nu poate scapa altfel de un amorez insistent. Schimbarea e singurul lucru constant in viata Gemenilor, asa ca partenerul actual n-are niciun motiv sa fie gelos pe fostul, eventual doar sa invete din greselile lui. Barbat Raci sau Pesti sunt prea sensibili si emotivi ca sa mentina distanta de care are nevoie o femeie Gemeni ca sa se simta confortabil emotional si nici nu vor gasi in bratele ei stabilitatea pe care o cauta, plus ca ea nu avea vreodata rabdare cu toanele lor.

Citește și:

Foto prima pagina: GlebStock, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc