Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile

Afla ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in prima luna de vara!

Horoscop Leu iunie – asculta-ti instinctul

In prima parte a lunii stresul e la cote maxime, dupa care lucrurile se domolesc incet, incet. Daca ai ceva frustrari pentru care ai tot strans din dinti, acum e momentul sa spui lucrurilor pe nume. Nu e cazul sa-ti faci mustrari de constiinta si nici sa dai inapoi. In plan sentimental, comunica mai calm si nu te enerva inainte sa fii sigura ca ai si de ce. E foarte posibil sa planifici in detaliu o calatorie sau chiar sa pleci din tara in perioada urmatoare. Creativitatea si spontaneitatea te pot scoate din situatii dificile si s-ar putea sa te implici intr-un proiect de suflet pornind de la un impuls de moment.

Horoscop iunie Fecioara – esti puternica

E o perioada in care parintii sau vreo ruda mai in varsta iti cer ajutorul. Tu o duci bine, esti stapana pe situatie, optimista si reusesti sa transmiti mai departe energia pozitiva, sa te implici acolo unde e nevoie de prezenta ta si sa pui omul drag pe picioare. Astrele te sustin cu doza de energie necesara ca sa faci fata provocarilor cu o usurinta incredibila. Te bucuri si de castiguri financiare. Nu sume mari, dar mai mult decat binevenite, mai ales ca vin pe nepusa masa. La serviciu e posibil sa fii dezamagita de o decizie care te vizeaza direct.

Citește și:

Horoscop iunie Balanta – iesi in evidenta

Tii cu tot dinadinsul sa obtii o functie, o prima sau vreo delegatie din partea sefului si reusesti sa cresti in ochii lui. Daca ti-ai propus sa slabesti sau urmezi vreun regim din motive medicale sau pur si simplu estetice, in perioada asta vei vedea roadele. In cazul in care ti-a jucat feste sanatatea, te refaci repede, cu conditia sa nu te superi sau sa te agiti pentru toate prostiile. Cu partenerul de viata iti merge bine, faceti planuri de viitor, in schimb spre jumatatea lunii vei avea de purtat o discutie delicata cu cineva la care tii mult. Accepta ca schimbarea e si ea parte din viata!

Horoscop Scorpion iunie – ia-ti doza de odihna

Ai grija sa nu pui prea mare presiune pe tine, nici propriu, nici la figurat. Daca exagerezi cu efortul poti resimti dureri, in special in zona spatelui, poate pentru ca supui coloana la prea mari cazne. Bea multa apa si ceaiuri calde, ca sa-ti ajuti rinichii, sensibili si ei in perioada asta! Daca ai parte de un castig suplimentar neasteptat, nu da gata toti banii dintr-o data, s-ar putea sa ai nevoie de ei in curand, poate chiar in concediul planificat pentru vara asta. In plan sentimental te coplesesc emotiile si esti neobisnuit de permisiva.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc