Setari Cookie-uri

Femeia Gemeni, maestra surprizelor. Plus alte 7 trasaturi care o fac de neuitat

Trasaturile care fac din femeia gemeni o adevarata cuceritoare.

E mereu alta

Natura duala a Gemenilor nu e un secret. Varietatea e cuvantul care-i caracterizeaza cel mai bine. Se spune ca barbatii sunt atrasi mereu de alte femei pentru ca-si doresc tot timpul ceva nou. Ei bine, daca esti cu o Geamana, n-ai problema asta nici macar dupa ani de relatie. Are atat de multe fete si stari de la o zi la alta, ca ai putea crede ca ascunde mai multe personalitati sub un singur chip. Acum e cu nasul in batista, suparata, acum glumeste si te face sa razi in hohote, iar zana buna de dimineata poate face ca toate furiile pana seara, asa incat sa n-o mai recunosti.

Spune repede DA

Bine, cu conditia sa n-o inviti la sala de forta cand ea are chef de lancezeala sau sa stea toata noaptea in club, cand are un deadline important a doua zi. De obicei, insa, daca-i starnesti interesul, accepta orice provocare. Chiar si pe aceea de a-ti fi sotie. Daca i s-au aprins calcaiele, poti s-o ceri in casatorie si dupa o luna de relatie, va spune DA din inima. Dar nu te baza pe asta. Femeia Gemeni face asa cum simte pe moment, insa nu e cea mai constanta dintre zodii. Daca nu lupti in continuare pentru dragostea ei, o pierzi la fel de repede cum ai castigat-o.

Citește și:

Spune pe sleau ce gandeste

E drept, se pricepe de minune sa disimuleze si, cata vreme nu te are la suflet, te poate minti cu seninatate. Dar nu suporta barfele si daca nu te place, nu se fereste sa-ti spuna asta direct, cu argumente. Daca vrei o prietena care sa se poarte cu tine cu manusi, mai cauta. Nu te astepta sa te menajeze. Cand esti pe cale sa comiti greseala vietii si i te confesezi in legatura cu asta, o sa-ti tranteasca adevarul in fata. Totusi, o sa te ajute neconditionat.

Foto prima pagina: Udr Ovidiu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc