Setari Cookie-uri

4 zodii favorizate in luna iunie

Afla daca te numeri printre zodiile cu noroc in prima luna de vara!

Rac

Desi nu esti tu in mod normal un exemplu de optimism si voie buna, luna asta astrele iti scot la iveala cele mai placute trasaturi ale personalitatii. Te faci remarcata usor, atragi bunavointa celorlalti si reusesti sa inabusi din fasa orice conflict, intorcand lucrurile in favoarea ta, oricat ar parea situatia de disperata. In iunie te pui pe primul plan si e foarte bine ca faci asta, menajeaza-te, da-ti timp, ai nevoie sa te deconectezi de treburile casnice si sa-i lasi pe ceilalti sa se descurce si singuri. Nu lasa nostalgia sa-ti strice buna dispozitie! Profita de prezenta lui Marte la tine-n semn si ia-ti doza de energie!

Varsator

Luna asta simti ca traiesti, esti creativa, pasionala, carismatica. Oportunitatile sentimentale si profesionale care se ivesc luna asta nu sunt de ici, de colo. Daca iti cauti un job, esti favorizata, faci impresie buna si semnezi contracte avantajoase. E foarte posibil sa ti se deschida un nou inceput de drum, promitator si productiv, sa te lasi cucerita de o pasiune noua. Vestile bune si surprizele placute vin si in viata de cuplu, te simti protejata si rasfatata cum n-ai mai fost demult. E un moment prielnic pentru tot ce tine de camin, fie ca te muti sau pur si simplu renovezi sau redecorezi locuinta.

Citește și:

Foto prima pagina: Izf, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc