Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce-i gatesti ca sa-l dai gata in functie de zodie

Cu ce mancare il cuceresti in functie de zodia lui!

Leu

Unul dintre ingredientele succesului ramane carnea, gatita insa in moduri sofisticate. Pe un Leu il cuceresti cu stridii, somon, foie gras, curcan umplut si alte delicatese. O bautura fina e si ea obligatorie cu acest nativ la masa!

Fecioara

Acesti nativi sunt foarte selectivi in privinta mancarii si prefera retetele sanatoase. Cina pentru un barbat Fecioara ar trebui sa fie usoara, pe baza de peste si legume la cuptor. Adora si fructele, asa ca n-o sa refuze nicicand o salata de sezon!

Balanta

Balantele mananca putin, dar divers. E bine sa-l astepti cu aperitiv, fel principal si neaparat ceva dulce. Gateste-i retete cu vin, fie ca e vorba de friptura, de paste sau de partea lui preferata a mesei, desertul. Licoarea ii cucereste de fiecare data!

Scorpion

Mancarea trebuie sa-i incante simturile unui Scorpion ca sa-l cucereasca. Ai grija, deci, sa fie foarte aromata, pentru o noapte fierbinte in dormitor. Cu vanilia, ciocolata, piperul, vinul, usturoiul si alte ingrediente afrodiziace mergi la sigur!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc