Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce-i gatesti ca sa-l dai gata in functie de zodie

Cu ce mancare il cuceresti in functie de zodia lui!

Sagetator

Nu trebuie sa-ti faci multe griji in privinta meniului daca ai un iubit Sagetator. E bucuros si daca vrei sa comanzi pizza, si daca faci cartofi prajiti, si daca alegi o mancare exotica de care nici n-a auzit vreodata. Adora carbohidratii pentru ca ii ofera energie!

Capricorn

Mancarurile traditionale il dau pe spate, cu conditia sa le prepari asa cum ii place lui. Pe un Capricorn e cel mai bine sa-l intrebi ce prefera si sa mergi la sigur, fiindca nu-i plac surprizele culinare! Atmosfera o considera cel putin la fel de importanta ca mancarea in sine.

Varsator

Nativii Varsator incearca sa aiba un stil de viata cat mai sanatos si apreciaza mancarurile fara multe grasimi si cu putine calorii. Incearca sa gatesti cat mai dietetic, preponderent legume si branzeturi. Va aprecia un desert raw-vegan sau o salata de fructe cu miere!

Citește și:

Pesti

Este una dintre zodiile care mananca de placere, nu de foame. Nu te complica, fiindca il cuceresti cu retete simple. O chifteluta, o mamaliguta cu branza, o friptura cu cartofi si gata! Fructele de mare si pestele sub orice forma sunt si ele pe lista de preferinte.

Foto prima pagina: Vgstockstudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc