Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum stai cu gelozia in functie de zodie

Afla cata putere are gelozia si in ce fel se manifesta pentru fiecare zodie!

Leu

Pentru ca esti orgolioasa, vrei sa fie clar pentru toata lumea ca iubitul tau nu are si n-ar putea sa aiba ochi pentru alta. Cu siguranta trebuie sa fie mandru ca te are, sa se laude cu tine ca si cu un trofeu. Ai asteptati mari si imediat scoti ghearele daca vreo domnita incearca marea cu degetul si-i face ochi dulci.

Fecioara

Tu vezi tot, dar spui putin si numai cand ajunge cutitul la os. Aparent sigura pe tine si indiferenta, in realitate diseci fiecare cuvintel cu perseverenta unui psihanalist. Esti in stare de cele mai detaliate investigatii si nu te lasi pana nu te convingi cum stau lucrurile. Nu suporti sa pierzi fraiele nicio secunda!

Balanta

Nu esti genul care sa faca drame sau scene de gelozie din nimic. Echilibrata si corecta, esti suspicioasa doar daca ai un motiv bine intemeiat. Cand apare vreo banuiala care nu-ti da pace, preferi sa te lamuresti mai intai, abia apoi deschizi subiectul direct, fara ocolisuri. In general, insa, esti foarte toleranta, iti adori partenerul si ai incredere in el pana la cer si inapoi!

Citește și:

Scorpion

Esti pe primul loc detasat la capitolul gelozie. Daca ai putea, ti-ai inchide iubitul intr-un apartament si tu ai avea singura cheie. Vrei sa stii si cand respira, si de cate ori, si cine mai e prin preajma cand face asta. O singura privire de-a lui aruncata alteia o simti ca pe o sageata otravita infipta direct in inima. Te torturezi singura cu scenarii chinuitoare si e pacat!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc