Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum stai cu gelozia in functie de zodie

Afla cata putere are gelozia si in ce fel se manifesta pentru fiecare zodie!

Sagetator

Tu ai lucruri mai importante de facut decat sa te framanti ca, iata, telefonul iubitului a bipait in miez de noapte. Cu conditia ca experienta sa nu se repete prea des, desigur. Altfel, daca te saruta cu tot atata patos si va distrati impreuna ca inceput, nu-ti faci nicio grija. Oricum, ti se pare sub demnitatea ta sa-l verifici sau sa-i ceri cont pentru toate nimicurile.

Capricorn

Aparent esti un monument de indiferenta, dar in realitate masori cu atentie fiecare privire si gest ale iubitului, mai ales cand sunteti in public. Impresia pe care o lasati ca si cuplu conteaza foarte tare pentru tine si te astepti mereu sa primesti ceea ce dai, nu mai putin. Daca ti-a inselat increderea o data, greu ierti. Sau deloc.

Varsator

Tu nu ai simtul proprietatii asa de bine dezvoltat, te bucuri de libertate si ti se pare firesc sa o oferi. Ce tie nu-ti place, nu-i faci nici iubitului! Nu-i ceri explicatii, il lasi la bere cu baietii si faci diferenta clara intre activitatile voastre in doi si toate celelalte. Din acest punct de vedere, esti partenera ideala pentru multi barbati.

Citește și:

Pesti

Zodiile de apa sunt maestre intr-ale geloziei, si inca una chinuitoare, sora cu depresia, care fura linistea zilelor si odihna noptilor. Stii si tu ca nu procedezi bine, de aceea nici nu povestesti nimanui. Tesi povesti interminabile, te framanti mult, dar odata dovedita tradarea, de cele mai multe ori ajungi sa ierti si sa uiti.

Foto prima pagina: Kseniya Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc