Photo by Jens Theeß on Unsplash

E vara, cald, vacanta, sezon de nunti si de concedii. Se poate intampla oricui, macar o data-n viata, sa bea mai mult decat poate duce sau sa combine bauturile in cel mai nefericit mod. Efectul e amuzant, trist sau vesel si in functie de zodie.

Berbec

Acesti nativi sunt asa de haiosi cand pierd sirul paharelor, ca nici nu te poti supara pe ei. Devin de o sinceritate dezarmanta, iti fac avansuri, iti promit sa te iau de nevasta. Sunt laudarosi, bataiosi, pusi pe fapte mari, pana constata ca nici nu se pot tine pe picioare.

Taur

Adora mancarea buna si bautura de calitate, asa ca Taurilor le e foarte usor sa cada in plasa exceselor. In mod normal oameni la locul loc si rationali, devine stangaci, confuzi si cam bleguti cand isi dau seama ca lumea se uita la ei compatimitor. Uita totul si se poarta firesc a doua zi.

Gemeni

Ei sunt vorbareti tot timpul, dar cand ii ametesc aburii alcoolului, dau tot din casa. Nu ramane secret nedivulgat. Plus ca flirteaza cu oricine, chiar daca doamna e cu sotul alaturi, de unde riscul crescut sa se lase cu scantei. Pot fi obraznici, dar super amuzanti.

Rac

Pentru un Rac emotiv din fire, alcoolul poate fi colacul de salvare la petreceri. Pahar dupa pahar il face jovial si il scapa de stres. Cand aburii bauturii il ametesc, devine galagios, rade mult, e excesiv de prietenos si toarna fara masura in paharele tuturor. Dupa, se simte deprimat.

Leu

E genul care se urca pe mese si face spectacol cand ia prea multa bautura la bord, iar daca-i spui ca e timpul sa mearga la culcare, va tine cu tot dinadinsul sa-ti demonstreze ca e perfect treaz si stapan pe situatie. Si daca se face de ras, i se pare o mare bravura.

Fecioara

Zodia care adora sa detina controlul e putin probabil sa-l piarda in favoarea bauturii. Cand totusi se intampla asta, ramane lucida si se retrage tiptil, inainte sa se prinda prea multi cum stau lucrurile. Are limba ascutita si, daca se imbata de-a binelea, e posibil sa spuna vrute si mai ales nevrute.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: