Setari Cookie-uri

Astrologie: 6 Piedici in calea fericirii pentru femeia Rac

De ce nu poti fi fericita? Sfaturi pentru femeia RAC

Te plangi mereu

Nu poti sa negi tendinta ta de a vedea de fiecare data partea goala a paharului. Unde altii vad o solutie, tu vezi o problema. E drept, totul porneste de la nevoia ta de siguranta. Si de control. Vrei sa ai certitudinea ca toate merg struna, ca nu apar in ecuatie surprize neplacute care sa-ti dea planurile peste cap. Lasa de la tine, fii mai putin rigida. Daca sotul tau a pregatit cina, nu-l cicali ca n-a curatat perfect legumele, incearca sa te detasezi si sa te axezi pe bilele albe, nu pe cele negre.

Traiesti in trecut

Da, Racii nu uita nimic. Iar femeile Rac tin minte cu precizie anul, luna, ziua si ora in care le-ai gresit. Nu te ajuta sa porti picam dimpotriva, te impovareaza. Te framanti si retraiesti de mii de ori aceleasi situatii care te-au facut deja la timpul lor sa suferi si sa plangi. De ce sa le dai puterea sa te afecteze iar si iar si iar? Stii cum se spune, daca nu poti schimba un lucru (sau un om), schimba modul in care il privesti. Reactioneaza altfel. Nimic nu te poate afecta daca nu lasi tu sa te afecteze. Numai de tine depinde ce putere ii dai.

Citește și:

Vrei toata atentia din lume

Desi nu par, Racii sunt una dintre cele mai egocentriste zodii. Aparent te multumesti cu putin si-ti place sa stai in umbra, dar atat ii trebuie cuiva, sa te neglijeze. Vrei sa fii buricul Pamantului, sa se roteasca Universul in jurul tau si cand nu se intampla asta, iese cu scandal. Trebuie sa inveti sa oferi libertate, sa slabesti haturile. Nici barbatul, nici copiii nu trebuie sa fie legati de tine 24 de ore din 24. E in regula daca au si ei programul lor, diferit de al tau, cu activitati in care nu esti implicata. Relaxeaza-te si zambeste mai des!

Foto prima pagina: ladyphoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc